V kinematografe prihaja nova romantična komedija

Tumbledown B1 SLO.inddV začetku marca bo v kinodvoranah širom Slovenije zavel pridih pomladi, ki ga bo na velika platna prinesla romantična komedija TUMBLEDOWN. V njej bosta Rebecca Hall kot žalujoča vdova in Jason Sudeikis kot zvesti oboževalec stkala nenavadno partnerstvo, da bi s skupnimi močmi napisala biografijo tragično preminulega glasbenika. Brskanje po njegovem življenju in smrti bo v njima sprožilo iskrico ponovnega začetka, ko bosta počasi sestavljala razbite delce lastnega življenja in odkrivala svetel obet prihodnosti. Čas za nežnost bo napočil že naslednji teden, ko nas bo TUMBLEDOWN zazibal v svoj topel objem.

O ZGODBI:

Mlada vdova Hannah se po nepričakovani smrti svojega moža Hunterja znajde ujeta v začaran krog večletnega žalovanja. Da bi zapolnila praznino, ki jo je povzročila tragična izguba, se loti skoraj nemogoče naloge pisanja moževe biografije, s katero želi potolažiti tako sebe kot tudi njegove oboževalce. Hunter je bil namreč priljubljen folk pevec, ki si je v kratkem obdobju glasbenega ustvarjanja nabral zvesto četico privržencev in z zgolj enim izdanim albumom dosegel kulten status. Daleč stran od kaotičnega velemestnega vrveža tako Hannah preživlja svoje dneve v zakotnem majhnem mestecu v Mainu, kjer pestuje svojo žalost in odlaša z nadaljevanjem lastnega življenja.

Nekega dne se pred njenim pragom pojavi ošaben newyorški pisatelj Andrew, ki prav tako želi napisati knjigo o Hunterju. Hannah ga ogorčeno prežene, a izkaže se, da se Andrew ne bo predal zlahka. Ko naposled skleneta partnerstvo, ju le-to popelje do presenetljivih razkritij. Medtem ko brskata po Hunterjevem življenju in smrti, odkrivata pravi pomen življenja in ljubezni.

Tumbledown je srčna in nežna ljubezenska pripoved, polna smeha, solz in glasbe. Je tudi zgodba o ženski, ki mora najti pogum, da se sprijazni s preteklostjo in se zazre v prihodnost.

Romantična komedija TUMBLEDOWN v naše kinematografe prihaja 3. marca, napovednik pa si lahko ogledate na posnetku spodaj …

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si