V kinematografe prihaja skrivnostni triler!

CLOVEFIELDSKA 10 prihaja na redne sporede 31. marca, dan prej pa se bo odvila premiera v Kinu BežigradODŠTEVAMO: CLOVERFIELDSKA 10

Skrivnostni triler, ki z mojstrskim grajenjem suspenza prinaša vznemirljivo brodenje po motnih vodah laži in resnice …

Predstavljajte si, da se po hudi prometni nesreči zbudite priklenjeni na posteljo v kleti neznanega moškega … Bi mu zaupali, ko bi se predstavil kot vaš rešitelj? Bi mu verjeli, da vas ni zgolj iztrgal iz primeža zverižene pločevine, temveč vas je v svojem bunkerju rešil pred skrivnostnim napadom, ki je opustošil svet? Cloverfieldska 10 z izvirnim scenarijem, odličnim stopnjevanjem napetosti in zanimivo premiso vzorno sledi zgledu svojega predhodnika – filma Pošastno iz leta 2008. In čeprav se spodobi, da o skrajno tajnem filmskem projektu ne izdamo preveč, lahko z gotovostjo zatrdimo, da bodo gledalci vseskozi na trnih, ko se bodo spraševali, ali so 12 metrov pod tlemi varni ali ujeti. Kajti nikakor ne smemo pozabiti, da pošasti zavzemajo različne oblike.

O FILMU:

Pretkani J.J. Abrams je medijski pomp, ki se je razlegal okoli težko pričakovanega nadaljevanja Vojne zvezd, zvito izkoristil za snovanje enega najbolj tajnih filmskih projektov vseh časov. Medtem ko se je zvezdni prah počasi polegal, je namreč kot strela z jasnega udaril z novico, da je njegova produkcijska hiša Bad Robot ustvarila znanstvenofantastični triler Cloverfieldska 10. Gre za ne povsem tipično nadaljevanja filma Pošastno (Cloverfield), ki je leta 2008 navdušil kot prvi predstavnik žanra katastrofe z elementom uničujoče pošasti, ki je bil posnet v tehniki »najdenih posnetkov«. Film, ki je tako pri gledalcih kot tudi pri kritikih doživel topel sprejem in glasno odobravanje, je največkrat označen za mešanico Čarovnice iz Blaira in Godzille.

Zgodba Cloverfieldske 10 bo z izvirnikom v določeni meri povezana, čeprav se bo tokrat dobršen del dogajanja vršil pod zemeljskim površjem. Navsezadnje dobro vemo, da se pošasti lahko skrivajo povsod …

John Goodman as Henry; Mary Elizabeth Winstead as Michelle; and John Gallagher Jr. in 10 CLOVERFIELD LANE; by Paramount

CLOVERFIELDSKA 10 bo premierno uprizoritev doživela 30. MARCA, ob 19.00 v Kinu Bežigrad, dan kasneje pa prihaja na redne sporede naših kinematografov. Oglejte si NAPOVEDNIK!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si