V kinematografe se vrača Zoolander!

Ljubiteljice kina, pozor! V kinematografe prihaja Zoolander 2, odlična novica za vse modne zaljubljence pa je ta, da se bo slovenska premiera filma odvila že na bližajoče se valentinovo!

Owen Wilson plays Hansel and Ben Stiller plays Derek Zoolander in Zoolander No. 2 from Paramount Pictures.

O FILMU ZOOLANDER 2

Najlepši maneken vseh časov se kot Interpolov vohun vrača na modne brvi, da bi raziskal skrivnostno smrt Justina Bieberja

Čeprav je satirična komedija Zoolander pred 15 leti glasno in brez usmiljenja parodirala modno industrijo, jo je ta odprtih rok vzela za svojo. Zato ni presenetilo, da sta njena glavna protagonista Ben Stiller in Owen Wilson novico o snemanju nadaljevanja sporočila kar na pariškem tednu mode, kjer sta kot Derek in Hansel »ugrabila« predstavitev kolekcije modne hiše Valentino.

Povod za težko pričakovani povratek največje modne ikone vseh časov – nesramno lepega Dereka Zoolanderja – bodo skrivnostni atentati na pop zvezdnike, med katerimi so tudi Justin Bieber, Usher, Demi Lovato in Lenny Kravitz.

Ker se bodo vse žrtve od tostranstva poslovile z Zoolanderjevim legendarnim pogledom Blue Steel, bo vroča agentka Interpolovega modnega oddelka za pomoč zaprosila upokojena manekena. Derek in Hansel se bosta tako kot vohuna skušala infiltrirati v svet visoke mode, ob tem pa razočarano ugotovila, da sta iz mode. Štrene jima bo mešal še en znan obraz, in sicer modni oblikovalec in zločinski veleum Mugatu, ki bo po odsluženi zaporni kazni zloben do obisti.

ZOOLANDER_1

Komedija ZOOLANDER 2 v naše kinematografe prihaja 18. FEBRUARJA, na posnetku spodaj pa si že lahko ogledate napovednik:

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si