V Kino Šiška se bo dogajalo! Ne zamudite teh dveh odmevnih koncertov

THE NEW POWER GENERATION CELEBRATING PRINCE

 

V Kino Šiška v sklopu serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions prihajajo

THE BRAND NEW HEAVIES in THE NEW POWER GENERATION CELEBRATING PRINCE!

 

Serija koncertov Musicology Barcaffe Sessions je svojo tretjo sezono v Ljubljani zagnala z več kot uspešnim koncertom francosko-maroške femme fatale Hindi Zahre. Musicology zgodbo nadaljujemo 27. oktobra s koncertom pionirjev londonske acid-jazz scene The Brand New Heavies ter 14. decembra s težko pričakovanim glasbenim spektaklom, ki ga v čast svojega frontmana, mentorja, brata in ene največjih legend svetovne glasbene scene Princea, pripravlja njegov legendarni bend, The New Power Generation! Oba koncerta bosta v Kinu Šiška.

 

Vstopnice so naprodaj na vseh prodajnih mestih mojekarte.si.

THE BRAND NEW HEAVIES

The Brand New Heavies

+Zgodba skupine The Brand New Heavies sega v leto 1985, ko so svojo ljubezen do funka sedemdesetih združili bobnar in klaviaturist Jan Kincaid, kitarist Simon Bartholomew ter basist in klaviaturist Andrew Levy – sošolci iz londonskega predmestja Eealing. V letih, ki so sledila, se je bendu pridružila še pihalna sekcija, piko na i pa je dala odločitev, da se jim pridruži vokalistka Jay Ella Ruth, kar je leta 1990 pripeljalo do izdaje albumskega prvenca, ki so ga poimenovali kar The Brand New Heavies. V tridesetih letih delovanja so nanizali kar 16 uspešnic, ki so pristale med top 40 skladbami na svetovnih glasbenih lestvicah, svoje albume okitili s platinastimi nazivi, ves ta čas pa ostali zvesti svojemu zvoku in se niso uklonili sodobnim komercialnim smernicam.

 

THE NEW POWER GENERATION CELEBRATING PRINCE

The New Power Generation

The New Power Generation pravijo, da na vsakem nastopu igrajo kot da je njihov šefe še vedno z njimi na odru, njihovi koncerti pa so pravi glasbeni kalejdoskop največjih hitov iz vseh obdobij bogate kariere legendarnega Princa, ki je, ko je leta 1990 ustanovil The New Power Generation, tudi lastnoročno napisal sporočilo za javnost, v katerem je poudaril, da je njegov bend “najboljši bend vseh časov”, ki pa je kaj kmalu postal tudi “the funkiest band in the land”.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si