V Koper vas vabi Sladka Istra – najslajša prireditev v Sloveniji

19. in 20. septembra bodo v Kopru pripravili že 7. mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra!

Sladka_Istra_1

Sprehodili se boste lahko med več kot 150 stojnicami na Pristaniški ulici, kjer boste v zameno za kupljene degustacijske kupone okušali najrazličnejše sladke dobrote. Tako bo tudi letos Sladka Istra odlična priložnost za okušanje tipičnih istrskih sladic, čokoladnih dobrot, pit, tort, bio in presnih sladic in drugih slovenskih ter mednarodnih sladkih izdelkov.

sladka_istra_2

Poskrbljeno bo tudi za vaše pasje prijatelje, saj boste na eni izmed stojnic našli sladke izdelke, ki bodo namenjeni prav vašim ljubljenčkom. Sladkanje in vonj po morju pa nista edina razloga za obisk Kopra, tudi letos bo Sladko Istro pospremil bogat spremljevalni program,ki ga bodo zaznamovale slaščičarske delavnice in kuharski šovi, obeta pa se tudi pester program za otroke.

sladka_istra3

V soboto bosta Sladko Istro pospremila Dnevnikov humanitarni tek in večerni koncert Tulia Furlaniča ob 50. obletnici delovanja na slikovitem Titovem trgu, v nedeljo pa slikarski ex-tempore in zaključek prireditve s podelitvijo priznanj zmagovalcem natečajev Sladke Istre in Ex-tempora Sladke Istre 2015.

Več na: www.sladka-istra.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si