V ležernem duhu Parižank!

CCI_Fall16_July_Collection_3

Nemška znamka Comma vas bo z jesensko kolekcijo popeljala na ulice Pariza in vas s svojo simpatično, prijetno mehko kolekcijo, povsem predano udobju in ležernemu duhu Parižank, v trenutku omrežila. V oblačilih iz linije Comma Casual Identity sta pred objektivom Elle von Unwerth zapozirali Carolin Loosen in Charlene Höger.

CCI_Fall16_July_Collection_4

Kolekcija je sofisticirana, a s pridihom vintage elementov. Na eni strani je kolekcija popolna za plastenje in slojenje jeansa ter udobnih bombažnih in volnenih tkanin. Je natančno tisto, kar prava fashionistka potrebujete ob prvih hladnih jesenskih večerih. Na drugi strani so oblačila urbana in s svojo športno šik eleganco kot ustvarjena za sprehode po mestnih ulicah. Barve? Te so ponovno umirjene in nevtralne, zemeljske in tako zelo enostavne za kombiniranje. Različni odtenki rjave, modre, črne, bele in sive vas bodo navdihnili!

comma_CI_Kampagne_Fall_16 CCI_Fall16_August_Collection_3 CCI_Fall16_August_Collection_Key-Look CCI_Fall16_August_Collection CCI_Fall16_September_Collection_Key-Look CCI_Fall16_September_Collection CCI_Fall16_September_Collection_2 CCI_Fall16_September_Collection_3 CCI_Fall16_July_Collection_2 CCI_Fall16_July_Collection_Key-LookCCI_Fall16_July_Collection

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si