V Ljubljano prihaja Cirque du Soleil!

Po skoraj leto dolgem čakanju v Stožice med 2. in 4. junijem 2017 prihaja kanadska artistična skupina Cirque du Soleil s svojo klasiko – Varekai! Gre za prvi obisk velikih kanadskih virtuozov, ki v svojih predstavah povezujejo preko 1300 artistov iz več kot 50 držav z vsega sveta. Nepozabna doživetja so uprizorili že v več kot 400 svetovnih mestih in navdušili 160 milijonov oboževalcev. Cirque du Soleil se v svetu trenutno predstavlja z 20 različnimi predstavi, v Slovenijo pa prihaja z dih jemajočimi virtuozi in vrtoglavimi akrobacijami predstave Varekai, ki presega vse razumske meje človeških zmogljivosti.

Število še razpoložljivih mest za ogled neverjetne predstave Varekai je zaradi prenosljivih vstopnic iz preteklega leta omejeno, zato si svoj sedež čimprej zagotovite na www.cirquedusoleil.com, Eventim.si ali katerem od prodajnih mest Eventima.

O predstavi Varekai:

V globinah gozda na vrhu vulkana obstaja čudoviti svet, kjer je vse mogoče, to je Varekai … Z neba se spusti osamljeni mladenič in zgodba Varekaia se lahko začne. Znajde se v meglicah čarobnega gozda in pred njim se odpre pisan svet, prežet s fantazijskimi bitji. Mladi mož odleti v nepozabno dogodivščino, tekom katere na novo spoznava čudesa ter skrivnosti sveta in uma. Beseda Varekai (ver·ay·’kie) v romskem jeziku ciganov, popotnikov univerzuma, pomeni “kjerkoli”. Produkcija, ki jo je režiral Dominic Champagne, se pokloni nomadskim dušam, duhu umetnosti cirkuške tradicije in vsem tistim, ki z neskončno strastjo iščejo pot, ki vodi v Varekai.

Predstavo Varekai v izvedbi Cirque du Soleil si lahko ogledate v terminih: Petek, 2. junij (20:00), sobota, 3. junij (16:30), sobota, 3. junij (20:00), nedelja, 4. junij (13:00), nedelja, 4. junij (16:30)

Za več informacij o Cirque du Soleil obiščite www.cirquedusoleil.com.

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si