V Mariboru se je odprla trgovina, ki vas bo popeljala v Tokio!

unnamed

Superdry je razburljiva sodobna blagovna znamka z britanskimi koreninami, ki se osredotoča na izdelke visoke kakovosti, združuje angleško kakovost, vplive japonskega grafičnega dizajna in pridih vintage Amerike. Superdry pokriva vse segmente moških in ženskih oblačil s poudarkom na ulični in urbani modi. Prepoznaven je po živahnih barvah, ki po mnenju Superdryevih oblikovalcev izražajo tako potrebno pozitivno energijo in noro hiter tempo mestnega življenja. Njegov DNK izvira iz navdihujočega potovanja v Tokio, ki se zlije z raznolikim britanskim življenjskim stilom.
To jesen in zimo je poudarek na preobratu: manj je več. Kolekcija slavi detajle in prinaša tri glavne linije: Arizona Skies, Eastern Romance in Nordic. Medtem ko v prvi prevladujejo jakne z resicami, izdelane iz mehkega usnja, hlače in majice v toplih jesenskih tonih, drugo linijo oplemeniti paleta črnih, sivih in globoko rdečih odtenkov. Usnjene hlače, motoristične jakne, boho srajce in brezrokavniki iz obdelane ovčje volne nosijo pravi podpis blagovne znamke. V zadnji, nordijski liniji je značilna casual dnevna kombinacija: blede majice in denim bluze, dolge majice, ki se nosijo kot obleke, in podložene bomber jakne. Jasni rezi in natančni kroji so prepoznavni tudi pri legendarnem modelu jakne Istegade in so namenjeni popolnemu ujemanju z obutvijo in kolekcijo modnih dodatkov Superdry, narejenih iz semiša, vse pa je podlaga za mestne šik dnevne kombinacije.

Prva trgovina Superdry v Sloveniji se bo odprla danes, 7. 10. 2016 v mariborskem Europarku, medtem ko bo v soboto, 15. 10. v trgovini že potekalo prvo druženje v slogu Superdrya, zabavno in polno presenečenj.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si