V modi so gladke noge


S poletjem prihajajo tudi višje temperature in če še niste poskrbele za gladke in lepo negovane noge, je zdaj zadnji čas. Urednica GRAZIE in znana blogerka sta v koraku z modo in prisegata na nove tehnologije, pod katere se podpisuje priznano nemško podjetje Braun. V njuni kopalnici sta se znašla epilator Silk-épil in Silk-expert IPL. Preberite članek do konca, saj imamo za vas tudi kode za popust ob nakupu.

Braun Silk-expert 5 IPL

Novost, ki ji zaupajo ženske, ki so v konstantni borbi s časom in v svoj urnik težko umestijo redne obiske v lepotnih salonih. “Pri svoji dermatologinji sem se prepričala, da je Braun Silk-expert IPL klinično preizkušen aparat, ki ga lahko varno uporabljamo doma,” je povedala GRAZIINA urednica. IPL je inovativna tehnologija na osnovi svetlobe, ki deluje tako, da prekine ciklus ponovne rasti dlačic. Oddaja nežne pulze svetlobe pod površino kože, ki dosežejo melanin v dlačnem mešičku.

Z redno uporabo v določenih časovnih presledkih energija svetlobe pomaga preprečiti, da bi neželene dlačice dosegle površino kože in njihova ponovna rast je trajno zmanjšana. Za postopek s svetlobo so dovzetne samo dlačice v fazi rasti, zato je potrebno izvesti več postopkov, če želite doseči trajno gladko kožo. Braun priporoča, da je začetna faza sestavljena iz enega postopka na teden, ki naj traja 4-12 tednov. Potem pa se nadaljuje skladno s potrebami. Nekatere ženske morajo izvesti postopek vsak mesec do dvakrat, za druge pa zadostuje že en postopek na 6-12 mesecev.

“Navdušil me je tudi Braunov senzor barve oziroma tena kože. SensoAdapt ima namreč lestvico od 1 do 10, tako da o natančnosti ni dvoma, hkrati pa samodejno prilagaja jakost svetlobe za doseganje optimalnega učinka. Super je tudi to, da je postopek uporabe zelo hiter – za predel pod eno pazduho porabim manj kot minutko, za eno nogo pa osem minut!”

 

Braun epilator Silk-épil

Naprava bo hitro pridobila vaše zaupanje, saj epilator odstrani dlačice skupaj s korenino, zato traja dlje časa, da ponovno zrastejo. “Sem zaposlena mamica in priznam, da se mi je že zgodilo, da me je med britjem nog zmotil otrok, pa sem kar pozabila pobriti drugo nogo. Zato sem bila zelo vesela, ko sem dobila v testiranje Braunov epilator, ker obljublja, da bodo moje noge gladke kar do štiri tedne,” je povedala Danijela Sluga, avtorica popularnega bloga Mami na off. V primerjavi z drugimi metodami odstranjevanja dlak s korenino vred je prednost epilatorjev Braun v tem, da ujamejo in odstranijo tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska (približno 0,5 mm).

“Uporabljam ga lahko na občutljivih predelih in pod tušem, z menoj gre lahko tudi na dopust. Ker je lep, ga imam tudi ponosno razstavljenega v kopalnici,” je Danijela dodala v smehu. Gre za epilator 4v1, kar pomeni, da dodatni nastavki omogočajo tudi britje, piling in masažo kože. Piling je še posebej priporočljiv v borbi proti vraščenim dlakam.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si