V New York na sanjsko šoping avanturo s Samuelom Lucasom


New York v družbi prijateljic in z veliko časa za nakupovanje so sanje marsikatere predstavnice nežnejšega spola. Zato bosta dm in Kozmetika Afrodita konec novembra na šoping avanturo v New York popeljala kar 80 dam. Te se bodo v mestu, ki nikoli ne spi, naužile tako nakupovanja kot ogledov največjih znamenitosti Velikega jabolka.

Za nepozabne spomine bo poskrbel tudi Samuel Lucas, priljubljen tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas. Tudi on pričakuje, da se bo iz potovanja namesto z eno potovalko, vrnil kar z dvema, najbolj pa se veseli nore zabave, ki bo organizirana v enem izmed newyorških klubov, kjer bo svojim sopotnicam posvetil nastop.

Ker je nakupovanje zagotovo najbolj prijetno v družbi prijateljic, sta dm in Kozmetika Afrodita poskrbela za posebno ponudbo 3+1 gratis, ki velja do 25. septembra. Ob prijavi štirih prijateljic bo namreč ena potovala brezplačno. Ob prijavi je potrebno priložiti kupon za 100 točk, ki se natisne v prodajalnah dm na active beauty terminalu. Za vse udeleženke je poleg nore avanture zagotovljen zabaven in pester podaljšan vikend v New Yorku, kjer kot pravi priljubljeni Samuel Lucas: “Dobre družbe ne bo manjkalo!” Več informacij TUKAJ.

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri