V odličnih kozarcih je vino boljše!

e-d-479

Dober kozarec je prav tako pomemben kot dobro vino. Vsako vrsto vina je treba postreči v ustreznem kozarcu, da prideta bogata barva in zanimiva aroma vina do izraza. Kozarci za rdeče vino so širši in bolj okrogli kot tisti za belo. Zaradi širše čaše in ožje odprtine lahko vino diha, njegov vonj in aromo pa sprostite, ko ga v kozarcu lepo zavrtite.

Kozarec za rdeče vino vivo

Kozarec za rdeče vino vivo je širši in bolj okrogel

Belo vino pa zahteva elegantnejši kozarec, ki se zoži proti vrhu in tako poskrbi, da vino dlje obdrži svojo aromo in kakovost, pa tudi optimalno temperaturo. S preprostimi linijami kozarca se barva belega vina pokaže v najnaravnejšem tonu.

Kozarec za belo vino vivo je višji in ožji.

Kozarec za belo vino vivo je višji in ožji.

Kozarec za penino ima obliko tulipana, je visok, ozek, z dolgim pecljem in ima na dnu raskavo točko, ki poskrbi, da se mehurčki pospešeno sproščajo.

Kozarec za penino vivo je visok in zelo ozek.

Kozarec za penino vivo je visok in zelo ozek.

Z vinom nazdravite v vrhunskih kozarcih vivo

Kozarci za vino vivo priznane znamke Villeroy & Boch se ponašajo s cenjeno kakovostjo in eleganco, v njih pa se bo vaše najljubše vino zagotovo najbolje predstavilo. Z zbiranjem nalepk ob običajnih nakupih v Mercatorju boste svoje kozarce in druge izdelke vivo lahko kmalu postavili na praznično mizo.

O kozarcih za vina vivo vas na malih zaslonih uči voditelj Vid Valič.

O kozarcih za vina vivo vas na malih zaslonih uči voditelj Vid Valič.

Kako do kozarcev vivo? V Mercatorju preprosto!

Za vsakih 5 evrov nakupa v Mercatorju ali z nakupom označenih izdelkov prejmete po eno nalepko, ki jo nalepite na poseben promocijski letak vivo. Od 50- do 93-odstotni popust si zagotovite za zbranih 25, 50 ali 90 nalepk in set štirih vrhunskih kozarcev vivo je lahko vaših že za 2,99 evra! Nalepke lahko zbirate do 5. marca 2017. Več o programu zvestobe in izdelkih vivo na www.mercator.si.

Foto: PR, Matjaž Očko (naslovna)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si