V poletje s čisto desetko

Napočil je čas, ko morate pripraviti svojo kožo, da bo v prihajajočem spomladanskem in  poletnem obdobju videti privlačna, napeta in čvrsta. Začnite takoj – s prilagodljivim, a zelo učinkovitim programom v treh korakih, s katerim se boste dobro počutili v svoji koži.

TELESNA PRIPRAVLJENOST – zmerna, konstantna vadba spodbuja tvorbo Q10

NIVEA_Q10_range (7)Ljudje, ki se počutijo zdrave in imajo veliko energije, imajo višjo raven koencima Q10 kot tisti, ki se ne gibljejo. Z redno telesno vadbo dva- ali trikrat na teden – na primer s tekom ali hojo – boste povečali raven svoje energije. Stalna uporaba mišic poskrbi, da se počutimo bolj zdrave. Gibljemo se bolj dinamično in izboljša se naša vzdržljivost. Vse vrste aktivnosti pa pomagajo tudi učvrstiti kožo.

PREHRANA VPLIVA NA TVORBO Q10

Fruits-and-Vegetables

Povečan vnos koencima Q10 ohranja telo in njegove organe dlje časa zdrave. Vsi živalski organi, kot so srce, jetra, ledvice in moda, vsebujejo zelo veliko koencima Q10. Visoko vsebnost Q10 imajo tudi rdeče meso, mastne ribe, npr. sardele in skuše, ter arašidovo olje.
Danski znanstveniki so ugotovili, da je pomemben tudi način priprave živil. Presenetilo jih je dejstvo, da imajo starejši Eskimi višjo raven Q10 kot mlajši. Pri 40-letnih Eskimih so izmerili vrednost 1,25 μg/ml, medtem ko so imeli mlajši, 26-letni Eskimi 0,90 μg/ml koencima Q10. Njihova raziskava je pokazala, da mlajši pripadniki Eskimov raje kuhajo na evropski način, starejši pa še vedno jedo tradicionalno hrano, kar pomeni, da na njihovem jedilniku ni zelenjave ali sadja, radi pa imajo vse, kar lahko ulovijo v polarnem pasu (vključno s celimi ribami in tjulnji), ne da bi to skuhali ali spekli na žaru. Vsebnost koencima Q10 v hrani tako ostane neokrnjena, saj živila pojedo surova.
Vendar pa ne pozabite, da zelenjava vsebuje tudi mnoge učinkovite vitamine. V svoj jedilnik čim večkrat vključite izdelke iz soje, oreščke, špinačo, brokoli in zlasti oljčno olje. Oljčno olje tudi dodatno izboljša izkoristek koencima Q10.

OPTIMALNA NEGA KOŽE

NIVEA Q10 hlacke za ucvrstitev in oblikovanje S-MV natrpanem vsakdanjem urniku je seveda težko najti dovolj časa za program učvrstitve. Toda nič hudega, za čvrstejšo kožo lahko preprosto poskrbite tudi mimogrede – z inovativnim kosom oblačila. NIVEA Q10 hlačke za učvrstitev in preoblikovanje učvrstijo kožo v 2 tednih in takoj preoblikujejo postavo. Nošenje hlačk ustvarja videz vitke silhuete na področju trebuha, zadnjice in stegen. Medtem se visoko učinkovite mikrokapsule z vsebovanim koencimom Q10 sproščajo ob vsakem vašem gibu in tako pripomorejo k bolj čvrsti, napeti koži.. Hlačke vsebujejo tudi mandljevo olje in Aloe Vero, ki skrbita za naravno ravnovesje vlage v kožnih celicah.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si