V pričakovanju sproščenih toplih dni: Poletna kolekcija Havaianas

KKK_5453

V torek je bila v ekskluzivnem, brazilsko urejenem razstavnem prostoru predstavljena najnovejša kolekcija obutve svetovno znane blagovne znamke Havaianas. Skozi prijetno druženje z vodilnimi modnimi novinarji in uredniki je blagovna znamka Havaianas ob ritmih bossa nove priklicala veselje toplih dni, ki jih že nestrpno pričakujemo.

KKK_5366

Kolekcijo za pomlad–poletje močno navdihujejo sodobni ljudje, ki so nenehno v gibanju in jim Havaianas v letu 2017 želi sporočiti, da upočasnijo in uživajo v lepoti vsakega trenutka življenja. Havaianas nam za leto 2017 prinaša številne nove linije in dizajnerska sodelovanja, ki vnašajo optimistični brazilski duh na vsa področja življenja.

KKK_5133

Znane in patentirane japonke Havaianas, narejene iz naravne gume, bodo to sezono zaznamovale z velikim številom stilskih in barvnih različic. Ne glede na to, ali boste izbrali boho ali etnične potiske, kovinske ali biserovinaste zaključke, romantične cvetlične vzorce ali enobarvno eleganco, vas bosta njihova priznana kakovost in udobje spremljala vse poletje, in to v prav vsaki modni avanturi.

KKK_5098

Dizajnerska sodelovanja, kot tista z Disneyjem, s franšizo Star Wars ali z znanim brazilskim umetnikom Ricardom Negrom, bodo s svojimi grafikami, ki se jim ne da upreti, narisala nasmeh na številna stopala. Poleg tega, da je ambasador »casual« stila, blagovna znamka Havaianas to sezono posebej nagovarja tiste, ki živijo aktivno in pustolovsko življenje. Dinamična kolekcija športnih sandalov in japonk se trdno prilega na stopalo za popolno svobodo gibanja pri deskanju, hoji ali pri kateri koli izbrani dejavnosti.

KKK_5139

Največje novosti, celo za najbolj vnete ljubitelje blagovne znamke, prinaša kolekcija Espadrilla, ki bo tudi letos prevladovala s »streetstylom«. Z izrazitimi barvami in zanimivimi vzorci se bodo Espadrille v izvedbi Havaianas popolno kombinirale z vsakim spomladanskim »outfitom«. Žensko stran je navdušil zlasti model Origine Slim z graciozno vezavo okrog gležnja in ženstvenimi, skoraj baletnimi linijami.

KKK_5109

S kolekcijo blagovne znamke Havaianas, ki je bogata in polna domišljije, nestrpno pričakujemo neskončno tople in zapeljive dni pomladi in poletja.

Predstavitve obutve Havaianas se je udeležilal tudi izvršna urednica revije Grazia, Katarina M. Bajt.

Predstavitve obutve Havaianas se je udeležilal tudi izvršna urednica revije Grazia, Katarina M. Bajt.

KKK_5102

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si