V Sloveniji bomo z 21. majem dobili izboljšano pretočno platformo MAX

Warner Bros. Discovery predstavlja MAX v Sloveniji 21. maja.

Max bo najprej na voljo v Srednji in Vzhodni Evropi, nordijskih državah in na Iberskem polotoku.

·         Kmalu zatem sledijo Francija, Poljska in Nizozemska.

·         Premiera 2. sezone »Zmajeve hiše« (House of the Dragon) bo na Maxu 17. junija

·         Max je edina platforma, na kateri bo možno v živo in v celoti spremljati olimpijske igre v Parizu 2024, v 25 evropskih državah, kjer bo platforma na voljo.

Podjetje Warner Bros. Discovery (v nadaljevanju: WBD) je danes objavilo, da bo Max, njegova izboljšana pretočna platforma, v prvih evropskih državah predstavljena 21. maja. Max združuje nepogrešljivi program HBO Max, Discoveryjeve zanimive vsebine iz resničnega življenja in vrhunsko akcijo Eurosportove premium naročniške storitve ter ustvari popolno izkušnjo gledanja za vso družino. TV-oddaje, novi in kultni filmi, športni prenosi, ki jih ne smete zamuditi, in vodilni televizijski kanali v izbranih državah so od zdaj zbrani na enem mestu.

Od 21. maja bo Max na voljo v Srednji in Vzhodni Evropi, nordijskih državah in na Iberskem polotoku, nato sledi predstavitev na Poljskem, Nizozemskem, v Franciji in Belgiji*. Francija in Belgija sta prvi novi državi, kjer je WBD uvedel storitev pretakanja po več kot dveh letih. Z lanskoletnim lansiranjem v ZDA in Latinski Ameriki, letošnjim na Karibih in prihajajočo predstavitvijo v Evropi, bo Max na voljo v 25 državah v Evropi ter 65 državah in ozemljih po vsem svetu.

Predstavitev pretočne platforme Max v Evropi zaznamuje vrnitev težko pričakovane serije HBO Original »Zmajeva hiša« (House of the Dragon), ki bo v Evropi premierno predvajana 17. junija. Max bo v Evropo prinesel novo izkušnjo pretakanja z več kot dvakratno količino vsebine, ki je trenutno na voljo na HBO Max. To poletje bo Max edina platforma, na kateri bo možno v živo in v celoti spremljati olimpijske igre v Parizu 2024, v 25 evropskih državah, kjer bo platforma na voljo. Prenos olimpijskih iger bo vključen v vse naročniške pakete, kar bo prav vsem naročnikom zagotovilo popoln dostop do največjega športnega dogodka na svetu.

Max z edinstveno kombinacijo neprekosljive raznolikosti in vrhunske kakovosti ter ikoničnimi franšizami in močno izkušnjo izstopa med ponudniki pretočnih vsebin. Naročniki storitve Max bodo lahko uživali v širokem naboru kakovostne zabave – od filmov Warner Bros., kot so »Barbie«, »Aquaman in izgubljeno kraljestvo« (Aquaman and the Lost Kingdom) in »Wonka«, do serij HBO Original, kot so »The Last of Us«, »Beli Lotos« (The White Lotus), »Evforija« (Euphoria), »Pravi detektiv: Dežela teme« (True Detective: Night Country), »Režim« (The Regime), »Simpatizer« (The Sympathizer),»Prekletnik« (The Jinx Part Two) in prihajajoča nova komedija »The Franchise«.

Na Max prihaja produkcija Max Original, ki temelji na priljubljenih likih Warner Bros., vključno z naslovi, kot so »Pingvin« (The Penguin), »Dobrodošli v Derryju« (Welcome to Derry, predzgodba serije IT Stephena Kinga) in poljskim politično-vohunskim trilerjem »Eastern Gate«. Filmi iz obsežne knjižnice WB, vključno s franšizo Harry Potter in naslovi, kot so »Matrica« (The Matrix), »Vitez teme« (The Dark Knight), »Joker« in »Gospodar prstanov« (Lord of the Rings) ter priljubljenimi resničnostni šovi, kot so »90 dni do poroke« (90 Day Fiancé), »Zlata mrzlica« (Gold Rush) in »Prenove hiš« (Fixer Upper) iz Discoveryja, bodo tudi del ponudbe.

Dodatek Šport bo ljubiteljem športa ponudil obsežno pokritost večjih mednarodnih in evropskih športnih dogodkov, vključno z vsemi teniškimi turnirji Grand Slam, kot so Australian Open, Roland-Garros in US Open, kolesarskimi dirkami Grand Tours – Dirko po Italiji, Franciji in Španiji, Žensko dirko po Franciji, 24 ur Le Mansa ter svetovnimi prvenstvi in pokali v najbolj priljubljenih zimskih športih. Pravice za prenos so odvisne od posamezne države.

Obstoječi naročniki na HBO Max bodo lahko odkrili novo izkušnjo na Maxu, medtem ko bodo obdržali svoje trenutne profile in zgodovino ogledov ter nadaljevali svojo Max pustolovščino tam, kjer so končali. V nekaterih primerih, odvisno od naprave ali operacijskega sistema, bo aplikacija HBO Max samodejno posodobljena na aplikacijo Max. V drugih primerih bodo uporabniki, ko odprejo svojo aplikacijo HBO Max, pozvani, da prenesejo novo aplikacijo Max, kar jim bo omogočilo, da začnejo raziskovati novo platformo v le nekaj klikih. Naročniki Eurosport Premium SVOD bodo kmalu obveščeni, kako se naročiti na Max.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si