V Sloveniji dve novi trgovini Parfois

Parfois, portugalska modna hiša z vrhunskimi modnimi dodatki, ki je na slovenskem trgu od marca 2012, je med Slovenkami zelo dobro sprejeta, zato ne preseneča odločitev, da se mreža prodajnih mest Parfois to jesen razširi.

Nova trgovina Parfois, ki prinaša kontrastno in dinamično kolekcijo torbic, rut, pasov ter nakita, je odprla svoja vrata v petek, 23. 10., v Mariboru, v pritličju nakupovalnega središča EUROPARK. Parfois bo do konca oktobra poleg trgovine v Cityparku v Ljubljani in Mariboru dobil še eno, tokrat v Celju. Trgovine ponujajo kolekcije modnih dodatkov za jesen-zimo 2015/16, ki so namenjene moderni ženski, tisti, ki sledi najnovejšim smernicam, obenem pa ohranja svoj osebni stil.

[sliderpro id=”526″]

 

Za sezono jesen-zima 2015/16 se je Parfois odločil, da prikaže intimno perspektivo svoje znamke. Kampanjo so posneli v portugalskem gledališču Theatre of Bolhão, kjer je vodilno vlogo za to priložnost dobila mlada francoska igralka Norah Lehembre. Lepa, seksi, skrivnostna in predvsem z ljubeznijo do gledališča je Norah Lehembre prikazala vse čare najnovejših modnih predstav Parfoisa. Pod sojem žarometov je poosebila žensko Parfois, ki kljub temu, da sledi smernicam, v svojih pestrih vsakdanjih vlogah ni izgubila osebnega modnega sloga.

Parfois, ki so ga pred več kot 20 leti ustanovili na Portugalskem, se od drugih proizvajalcev modnih izdelkov loči po tem, da se njihove kolekcije hitro izmenjujejo in dopolnjujejo, kar je hkrati zagotovilo, da bo obisk kmalu odprtih trgovin v Celju in Mariboru za vse ljubiteljice Parfoisa brez dvoma potekal v zanimivem modnem vzdušju.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si