V Sloveniji še nikoli tako obsežna paleta Mercedes-Benz vozil!

mediaspeed-167

Letošnji Mercedes-Benz Star Experience Road Show, že sedmi po vrsti,  je bil vsebinsko najbogatejši z najnovejšimi in najatraktivnejšimi modeli vozil. Prvič je bila v Sloveniji tako široka paleta najdražjih modelov z oznako AMG.

Tehnika, zmogljivost in avtomobilski blišč
Mercedesova karavana je letos opravičila napovedi, saj je na Vransko pripeljala najbolj ekskluzivno paleto vozil. Okoli 350 obiskovalcev je lahko uživalo v vozilih razreda C, razreda E ter razreda V in se popeljalo na panoramsko vožnjo s kupeji C in S, ter kabrioleti S in SLC. Prvič se je karavani pridružila tudi kolekcija Smartov Brabus. Največje presenečenje pa je organizator pripravil s paleto modelov z oznako AMG v vrednosti okoli milijon in pol evrov, med katerimi je najbolj očaral atraktivni športni model AMG GT S s 510 »konji«.

mediaspeed-317

Inovativna tehnologija pametne vožnje Intelligent Drive novega razreda E
Inženirji Mercedes-Benz na področju razvoja novih varnostnih tehnologij stremijo predvsem k doseganju najboljših rezultatov. Nova generacija razreda E je presegla pričakovanja in z demonstracijo varnostno-asistenčnih sistemov pod imenom Intelligent Drive prepričala udeležence. Razred E, ki se je letos okitil z nazivom Managerski avto leta, velja za enega varnejših avtomobilov na svetu in se je zelo približal viziji vožnje brez nezgod.

Prvič v Sloveniji: Mercedes­Benz GLC kupe in C kabriolet
Posebnost slovenskega dogodka Mercedes-Benz Star Experience je bila predpremierna predstavitev visoko pričakovanega modela GLC kupe, ki bo na voljo konec septembra, ter predstavitev C kabrioleta, katerega začetek prodaje je planirana sredina septembra.

mediaspeed-326

Foto: Mediaspeed

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si