V Slovenijo prihaja največja interaktivna trgovina priljubljenih blagovnih znamk

V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC, 20. avgusta 2020, vrata svoje največje in najbolj interaktivne trgovine v Sloveniji odpira Sport Vision. Vsem dobro poznana Hala 12 na Šmartinski 152 je dobila novo podobo, kjer boste izbirali med najbolj priljubljenimi modnimi znamkami, kot so  Nike, adidas, Under Armour, Icepeak, New Balance, Ellesse, Ipanema, Havaianas, Converse, Puma, Helly Hansen, Hoka, Salomon, Teva in mnoge druge. Nova lokacija ponuja nepozabno nakupovalno izkušnjo na 1000 kvadradnih metrih prodajnih površin, kjer se med nakupovanjem najnovejših modnih trendov, okrepčate v kavarni in slaščičarni Zvezda.

 

 

V Sport Vision se zavedajo, da je samo vrhunsko dovolj dobro za sodobnega potrošnika, zato bodo s svojo ponudbo in storitvijo presegli vaša visoka pričakovanja in celotno nakupno izkušnjo dvignili na najvišji nivo! Izbirali boste lahko med najnovejšimi modeli obutve, oblačil in dodatkov za šport ter prosti čas.

 

Zakaj je Sport Vison najbolj interaktivno prodajno mesto, ki ste jih kadarkoli obiskali?

Pročelje trgovine ja naša modna pista. Tukaj vas čakajo najnovejše kolekcije blagovnih znamk, kjer boste našli inspiracijo za najbolj modne in drzne kombinacije obutve in oblačil, ki bodo del vašega vsakdana. V notranjosti vas bo, poleg atraktivnega ženskega in treking oddelka, zagotovo najbolj navdušil tekaški oddelek. Če vam je do zdaj izbira tekaških superg predstavljala nujno zlo in ste izgubljali živce med široko ponudbo tekaške obutve, bo to za vas po novem pravo doživetje.

Tekaške superge boste  že v trgovini lahko preizkusili na tekaški stezi. Sport Vision pa ni le v koraku z modnimi trendi temveč tudi z najsodobnejšo tehnologijo s pomočjo najnaprednejšega skenerja stopal Safesize. Pred razvojem omenjenega so obstajali mnogi drugi skenerji stopal, Safesize pa je kakovost rešitve dvignil v višave.

 

Naj bo nakupovanje zabavno za vso družino

V otroškem oddelku je Sport Vision pripravil t.i. fun zone (zabavni kotiček), v katerem se bodo najmlajši lahko zabavali, vi pa boste pridobili nekaj dragocenih minut, ko boste v miru izbrali svoje najljubše kose te jeseni.

V prvih otvoritvenih dneh vas bodo pričakali veliki otvoritveni popusti, prvih 100 kupcev pa prejme posebno darilo. S pogostejšimi obiski najsodobnejšega prodajnega mesta Sport Vision pa lahko postanete tudi član programa zvestobe Sport & Bonus ter uživate v ponudbah, s katerimi vas bodo redno razvajali. V trgovini izkoristite pomoč strokovno usposobljenega prodajnega osebja.

 

Svoje najljubše kose pa lahko naročite tudi na spletu www.sportvision-slovenija.com.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si