V Slovenijo prihaja turški zvezdnik Kemal!


Zvezdnik in privlačen turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, prihaja v Slovenijo.

Konec maja bo obiskal tri največja SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji: v Celju, Mariboru in Ljubljani. S svojim obiskom bo razveselil številne oboževalke v Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana.

Obiskovalci največjih nakupovalnih središč v Sloveniji bodo tako lahko v živo spoznali slavnega Kemala, ki se bo sprehodil med prodajalnami in lokali v posameznih mestih in jih nato pozdravil z velikega odra. Največji oboževalci bodo turškega igralca lahko tudi osebno spoznali na srečanju, t. i. meet&greet, in sicer v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka. Srečneži bodo priljubljenega televizijskega zvezdnika Buraka Özçivita lahko opazovali iz prvih vrst, dobili njegov avtogram in se z njim spoznali ter fotografirali.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si