V Slovenijo prihaja turški zvezdnik Kemal!


Zvezdnik in privlačen turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, prihaja v Slovenijo.

Konec maja bo obiskal tri največja SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji: v Celju, Mariboru in Ljubljani. S svojim obiskom bo razveselil številne oboževalke v Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana.

Obiskovalci največjih nakupovalnih središč v Sloveniji bodo tako lahko v živo spoznali slavnega Kemala, ki se bo sprehodil med prodajalnami in lokali v posameznih mestih in jih nato pozdravil z velikega odra. Največji oboževalci bodo turškega igralca lahko tudi osebno spoznali na srečanju, t. i. meet&greet, in sicer v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka. Srečneži bodo priljubljenega televizijskega zvezdnika Buraka Özçivita lahko opazovali iz prvih vrst, dobili njegov avtogram in se z njim spoznali ter fotografirali.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri