V Špas teater prihaja komično-romantični muzikal

Pripravite se na zvezdniške ljubezenske prevare

V Špas teatru napovedujejo drugo od štirih letošnjih premier, in sicer se pospešeno pripravljajo na veliko premiero nove predstave Ljubezenske prevare, ki vas bo skozi znane songe in z besedilom izpod peresa Andreja Rozmana Roze, popeljala na vrtiljaku romantičnega dogajanja. Zvezdniška igralska zasedba pod režijsko taktirko Žige Flajnika obljublja nepozabno, romantično in glasbeno dogodivščino.

 

 

Špas teater bo pod sloganom “PRIBLIŽAJMO GLEDALIŠČE VSEM! Za smeh in ljubezen gre!” vsa sredstva, ki so sicer namenjena ogleševanju predstave, raje namenil za cenejše vstopnice ljudem, zato bo cena vstopnice za prve tri ponovitve le 11 evrov.

 

Odlični Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, so skupaj izvirno ujeti v romantično zgodbo, v  muzikalu, ki očara z duhovitostjo, prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, zanimivim sporočilom in igralsko kombinacijo. Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej Rozman Roza, polni humornih vložkov in odlična glasbeno-igralska zasedba, vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra: zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter – nov, drugačen pogled na ljubezen! Ste pripravljeni nanj?

Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov, so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite? To je zgodba o Juliji, hčerki aristokratskega okusa ter o dilemi “prave izbire”. V svetu bogatih veljajo drugačna pravila … Kdo bo idealni ženin za hčer, to neprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec? Bo zmagala ljubezen?

“Ob ritmih popularnih songov, se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v realnem svetu. “ nam je o novi predstavi  zaupal režiser Žiga Flajnik.

 

Ne zamudite najbolj romantične zgodbe te jeseni, ki bo premierno zaživela 18. oktobra, v Špas teatru.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si