V tej trgovini bi lahko nakupovali z zavezanimi očmi

Vsi imamo radi hitre in enostavne nakupe, saj nam prihranijo čas za dragocene trenutke v življenju. Zato vam danes predstavljamo trgovine, kjer je vsak nakup hiter in preprost – ne glede na to, v katero izmed njih zaidete.

 

Če veš, kje iskati, veš, kje najti

Za hiter nakup ni dovolj le to, da vemo, kaj želimo kupiti, ampak tudi, kje to najdemo. Enotna razporeditev trgovin nam omogoča, da se že v mislih sprehodimo po trgovini. Tako si poenostavimo nakup, še preden vstopimo vanjo. Če vemo, kje nas čakajo nakupovalne košarice, kje so prehodi med policami in kje najdemo posamezne izdelke, nakup poteka tekoče, gladko in brez zamudnega iskanja. Prav takšne podrobnosti odpravijo neprijetnosti nakupovanja v naglici, v trgovini pa se počutimo bolj domače. Vse našteto je značilno za trgovine HOFER. Zaradi vedno iste razporeditve bi lahko v njihovih trgovinah nakupovali z zavezanimi očmi – izdelki nas namreč v vsaki od 86 trgovin po vsej Sloveniji vedno pričakajo na istem mestu.

 

 

Ugodne cene v prijetnem vzdušju

Urejenost in enotna razporeditev trgovin ter prijaznost zaposlenih ustvarjajo prijetno nakupovalno vzdušje, ki nam poleg prihranka časa prinaša še eno pomembno prednost – ker nam izdelkov ni treba iskati po trgovini, bomo v najkrajšem možnem času kupili le tisto, kar res potrebujemo. Tako imamo natančnejši nadzor nad svojimi izdatki. Prihranek časa in denarja? Le kdo tega ne bi imel rad.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si