V telovadnico ali na plažo v stilu zabavnih 80. let

Čeprav smo vajeni, da nas Diesel preseneča s hudimi jeans modnimi kosi in nasploh uličnim stilom, vam moramo predstaviti novo kolekcijo spodnjega perila in kopalk po navdihu grafik in dizajna iz 70. in 80. let!

Hlačke in športni top, seksi bodiji, boksarice, kopalke, nogavice, pižame in še kakšen komplet za počitnice (oziroma trenutno karanteno #OstaniDoma) bi se našlo. Celo takšne, da se bosta z dragim modno ujemala! Na naše dobro počutje bodo vplivale predvsem izbrane barve in slog iz norih 70. Navdušujejo predvsem neonske barve, geometrijski potiski in ženstveni kroji, ki spominjajo na prizore iz filma Flashdance. Si predstavljate jutranjo telovadbo v oprijetem bodiju in mrežasti jopici?

Najbolj modni par iz kolekcije Diesel Intimate? Kratke kolesarske hlače in T-majica, ki nadaljuje stil logomanije!

Diesel kolekcija kopalk

Navdih so 80. leta, ko so moški nosili grafične potiske, neonske odtenke in maskirne vzorce, manjkati pa ne sme niti logotip. Stil je prilagojen aktivnemu preživljanju časa, igranju odbojke na mivki … Tudi ženska kolekcija kopalk sledi športnemu stilu in nekoliko spominja na dizajn iz preteklosti. Poudarek je na izrezih, ki so asimetrični, zapeljivi, skratka seksi! Modne kose, ki jih bomo namočili v morje kolekcija dopolnjuje s kratkimi hlačami, jaknicami, topi in oblekicami. Poletje, kje si?

Celotno kolekcijo vam predstavljamo z videoposnetkom tukaj, ki nas pelje v zabavna 70. in 80. leta! 

Čeprav je kolekcija Diesel Intimate trenutno zgolj še naš navdih, vas bomo pravočasno obvestili, kdaj bo prispela v trgovini Galerija Emporium in Emporium BTC.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si