V zakulisju snemanja naslovnice z Nino Pušlar

Najbrž že veste, da je aktualna številka revije GRAZIA res posebna, saj se je ekipa revije v sodelovanju s Huawei v zgodovino zapisala kot prva mednarodna modna revija, ki je na naslovnici objavila fotografijo, posneto s telefonskim aparatom. Huawei P10 Plus, odlično oko fotografa Aleša Bravničarja in nagajiva Nina Pušlar sestavljajo popoln recept za popoln portret, ki krasi naslovnico GRAZIE.

Čeprav je Nina Pušlar vajena fotografskega objektiva, pa tudi sodelovanje z Alešem Bravničarjem ji ni tuje, pa se je tokrat namesto velikemu objektivu prepustila lovljenju miniaturnega telefonskega objektiva pametnega telefona Huawei P10 Plus. Morda je ravno to pripomoglo k sproščenosti, saj se tudi v vsakdanjem življenju večina fotografij posname prav s priročno napravo, ki jo imamo vedno v žepu. In kakšne so Ninini vtisi s snemanja? “Snemanje naslovnice za GRAZIO mi bo ostalo v spominu kot prvo, ki smo ga posneli s pametnim telefonom, vsekakor kot nekaj, kjer smo vsi skupaj orali ledino. Ideja se mi je sprva zdela drzna, a odlična. Zdaj sem navdušena, kako dobro smo jo izpeljali, ” je povedala simpatična pevka z največkrat predvajano skladbo na tujih valovih. To nam je všeč!

Nina je zaljubljena v glasbo in bo velik del poletja posvetila novemu albumu, koncertu in pripravam na jesensko koncertno turnejo. “Vsekakor pa si bom vzela nekaj dni tudi za dopust in pobeg v zaenkrat še neznano,” je dodala pevka, ki je v intervjuju v Grazii razkrila, kako najraje začne dan: “Začetek dneva z zajtrkom v postelji je nedvomno odličen.”

Seveda je beseda nanesla tudi na pevkin stil, ki ga gradi v sodelovanju z oblikovalko Nino Šušnjara. Ta jo je oblekla tudi za Graziino snemanje. “Najin odnos je preprost, tako prijateljski kot poslovni. Odlično se razumeva in veva, kaj ena in druga želiva, sodelovanje teče tekoče in stiliranje zelo hitro,” je povedala Nina Pušlar, ki se z veseljem prepusti tudi rokam umetnice ličenja Maje Šušnjara Gabor in frizerja Gustyja Jesenka. Stalno ekipo lahko večkrat zasledimo skupaj, a če gre sklepati po Nininih besedah, po telefonu ne kramljajo prav veliko. “Zelo malo se pogovarjam po telefonu. Če povem po pravici, se mi ne da. Glede tega sem imela vedno raje pogovore v živo in še vedno je tako. Telefon uporabljam za pošto, snemanje demo posnetkov, novih melodij, fotografiranje, snemanje videov in montiranje,” je iskreno povedala ponosna lastnica petih albumov in dodala, da je telefon pri njej prevzel funkcijo računalnika.

Celoten intervju z Nino Pušlar si lahko preberete v aktualni številki revije GRAZIA!

Foto: Aleš Bravničar

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si