Vabljeni na dobrodelno modno revijo!

1GRAZIA vas obvešča o modnih dogodkih in že komaj čaka prihajajočo soboto!

Celje, kraj, kjer so se spoznale in združile tri mlade modne oblikovalke: Vida Bračun, Romana Stojnšek in Nataša Recko, ki delujejo pod imenom Hiša mode Glossarium. Kreativnost je njihova vrlina in ne pozna meja, pravijo. Letos so se prvič odločile same organizirati svojo prvo modno revijo v Celju. Predstavile se bodo s kreacijami, pri katerih so črpale navdih iz narave in umetnosti. Oblikovalke so do zdaj že sodelovale na raznih modnih revijah in razstavah po Sloveniji.

Ker se zavedajo, da je danes potrebno pomagati drug drugemu, so se odločile za dobrodelnost in prostovoljnost v sodelovanje z Zavodom Zadnje upanje, ki pomaga ljudem in živalim v stiski. ​Znesek prostovoljnih prispevkov bo namenjen prav njim.
Namen dogodka je predvsem v povezovanju mladih in ostalih sodelujočih, saj se zavedajo, da je podpora drug drugemu zelo pomembna in pa predvsem, da si takšnih dogodkov želimo tudi v Knežjem mestu, saj pravijo, da je takih dogodkov, kjer bi se lahko mladi umetniško povezovali premalo.
Pri dogodku bodo sodelovali z mladimi ustvarjalci, scenaristi, manekenkami, frizerkami, vizažistkami, fotografi, snemalci … Pomembno je, da bo vsak lahko prispeval delček svoje kreativnosti pri sodelovanju.

Kdaj: 2.4.2016
Ura: 19.00
Kje: Celjski dom, Celje
Kdo: Vida Bračun, Romana Stojnšek in Nataša Recko
VSTOPNINA: zaželeni prostovoljni prispevki

Se vidimo? 😉

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si