Vabljeni na vpis v mladinsko manekensko šolo Bernie Models

Vabljeni na vpis v manekensko šolo Bernarde Marovt, ki poteka v Ljubljani v prostorih BTC-ja.
Šola se bo začela 10. marca in bo trajala dva meseca: 6 sobot po tri ure (od 15:00 do 18:00 ure) v prostorih BTC Ljubljana.

Mladinska manekenska šola je namenjena mladim dekletom in fantom, ki se želijo profesionalno ukvarjati z manekenstvom, in tistim, ki se hočejo naučiti manekenske hoje in poziranja pred fotoaparatom. Hkrati pa se bodo modeli naučili veliko o delu modelov, o profesionalnem odnosu, osebnem stilu, skrbi za estetiko, o karakterju, bontonu in drugem. Tekom vaj bodo predavali predavatelji s področja kozmetike in lepote, športa in zdrave prehrane, stilizma ter poziranja.

Izvedel se bo še fotoshooting, s katerim bodo udeleženci dobili profesionalni book s slikami in CD s slikami, ob tem bodo modeli prejeli še diplomo o uspešno končanem tečaju, izvedla pa se bo tudi zaključna prireditev v obliki modne revije. Na zaključni prireditvi bodo podeljena tri priznanja: potencialni model, model za najboljšo hojo in model fotogeničnosti. Izbrani potencialni model pa bo povabljen na casting Milano.

Več informacij na: Facebook strani Manekenska šola Bernarde Marovt ter info@berniemodels.org.

Ostali projekti podjetja Bernie Models:
Če ima dekle/fant potencial, jo/ga kasneje povabijo na casting Milano, kjer izberejo ekipo potencialnih modelov, ki jih predstavijo modnim agencijam v Milanu. Organizirajo 3-dnevno potovanje v Milano z nastanitvijo v hotelu in organiziranim vodenjem vse 3 dni po Milanu ter predstavitvijo največjim modnim agencijam v Milanu. Tako se ima model priložnost predstaviti in spoznati delo modela v Milanu.
Za dekleta, ki že imajo izkušnje in potrebujejo samo pripravo za Milano, pa organizirajo posamične delavnice, kot so delavnica poziranja, delavnica manekenske hoje ter slikanje za book.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si