Vabljeni na vpis v mladinsko manekensko šolo Bernie Models

Vabljeni na vpis v manekensko šolo Bernarde Marovt, ki poteka v Ljubljani v prostorih BTC-ja.
Šola se bo začela 10. marca in bo trajala dva meseca: 6 sobot po tri ure (od 15:00 do 18:00 ure) v prostorih BTC Ljubljana.

Mladinska manekenska šola je namenjena mladim dekletom in fantom, ki se želijo profesionalno ukvarjati z manekenstvom, in tistim, ki se hočejo naučiti manekenske hoje in poziranja pred fotoaparatom. Hkrati pa se bodo modeli naučili veliko o delu modelov, o profesionalnem odnosu, osebnem stilu, skrbi za estetiko, o karakterju, bontonu in drugem. Tekom vaj bodo predavali predavatelji s področja kozmetike in lepote, športa in zdrave prehrane, stilizma ter poziranja.

Izvedel se bo še fotoshooting, s katerim bodo udeleženci dobili profesionalni book s slikami in CD s slikami, ob tem bodo modeli prejeli še diplomo o uspešno končanem tečaju, izvedla pa se bo tudi zaključna prireditev v obliki modne revije. Na zaključni prireditvi bodo podeljena tri priznanja: potencialni model, model za najboljšo hojo in model fotogeničnosti. Izbrani potencialni model pa bo povabljen na casting Milano.

Več informacij na: Facebook strani Manekenska šola Bernarde Marovt ter info@berniemodels.org.

Ostali projekti podjetja Bernie Models:
Če ima dekle/fant potencial, jo/ga kasneje povabijo na casting Milano, kjer izberejo ekipo potencialnih modelov, ki jih predstavijo modnim agencijam v Milanu. Organizirajo 3-dnevno potovanje v Milano z nastanitvijo v hotelu in organiziranim vodenjem vse 3 dni po Milanu ter predstavitvijo največjim modnim agencijam v Milanu. Tako se ima model priložnost predstaviti in spoznati delo modela v Milanu.
Za dekleta, ki že imajo izkušnje in potrebujejo samo pripravo za Milano, pa organizirajo posamične delavnice, kot so delavnica poziranja, delavnica manekenske hoje ter slikanje za book.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri