Vadba, na katero prisegajo angelčki Victoria’s Secret

… in Tamara Smonker, osebna trenerka in lastnica vse bolj priljubljene licenčne vadbe. Katere točno, razkrivamo v nadaljevanju.

Hollywoodske dive in očarljivi Victoria’s Secret angelčki s svojim brezhibnim videzom in zavidanja vrednimi postavami pogosto vzbujajo občudovanje marsikatere ženske, ki se nemalokrat prepričuje, da so to zgolj idealna telesa z neverjetnimi merami, ki jih sama ne bo mogla nikoli doseči. Takšno prepričanje je zmotno in GRAZIA se zaveda, da so za telesno in osebno preobrazbo ključne že najmanjše spremembe, ki jih lahko naredi vsaka ženska, ki se ceni.

 

Majhni triki prinašajo velike spremembe …

Kakor je pomembna zdrava in uravnotežena prehrana, je nezanemarljiva tudi telesna aktivnost, za katero pa vse prepogosto najdemo nešteto izgovorov, ki nam kradejo čas in voljo do gibanja. Morda se pa izgovori porodijo le zaradi nezanimanja za vrsto telesne aktivnosti, h kateri se vračamo vedno znova in znova, ko se že sto prvič odločimo za zdrav življenjski slog? Tudi Victoria’s Secret angelčki potrjujejo, da lahko pri rednem gibanju vztrajajo le, če jih to zares veseli in se med njenim izvajanjem počutijo zadovoljno (tudi ob kapljicah potu, seveda).

Zvezdnice bi vam svetovale, da poiščite šport, ki vas veseli in svojo vadbo ohranjajte raznoliko in zabavno.

Če menite, da takšna vadba ne obstaja, potem še niste slišale za SHAPEBOXING, ki je v družbi simpatične osebne trenerke Tamare Smonker z dvajsetletnimi izkušnjami na področju vodenja skupinskih in individualnih treningov, najpopolnejši korak do prvih korenitih sprememb. Tamara je lastnica icence za SHAPEBOXING in odlična motivatorka za vse ženske in GRAZIE, ki jim je zdravo in vitalno življenje prioriteta.

Eksplozivna vadba za eksplozivne cilje!

Ni več skrivnost, zakaj tudi Karlie Kloss, Adriana Lima in Gigi Hadid, le tri izmed postavnih angelčkov, obožujejo točno to vadbo, ki ti jo bo približala Tamara Smonkar v Klubu borilnih veščin v Ljubljani.

SHAPEBOXING je ena izmed tistih ”skrivnostnih” vadb številnih zvezdnic, ki je primerna za vse ženske, ne glede na to, ali ste v športu še popolnoma sveže, a zagnane začetnice ali radovedne in navdušene rekreativke.

SHAPEBOXING je licenčni sistem treningov, ki združuje moč in funkcionalnost na eni strani, tehniko in eksplozivnost na drugi strani,  ter stabilizacijo in pliometrijo, kot protiutež. Ob treningih se razvija pozitiven pogled na posameznikovo samopodobo in je odličen način, s katerim boste že kmalu povečale svojo samozavest in v življenje vnesle novo mero optimizma.

SHAPEBOXING je vadba, ki se ji je dobro popolnoma prepustiti. Med vadbo razvijamo tehniko, ki zahteva močan um in pozornost, če temu dodamo še hitrost, moč in eksplozivnost, pa so to idealne značilnosti za uspešno oblikovanje lepega in zdravega telesa, točno takšnega, v katerem se boste počutile najbolje in sanjsko privlačne!

 

SHAPEBOXING je lahko tudi modno doživetje!

Lepa in modna oblačila, v katerih se počutimo občudovane in samozavestne vse GRAZIE, so izjemnega pomena tudi med adrenalinsko vadbo SHAPEBOXING-a, ki bo še večje doživetje v družbi športne znamke adidas in nove kolekcije Statement.

Statement kolekcijo, ki je namenjena vsem ženskam in idealna za vse športe, sestavlja 23 visokozmogljivih in med seboj dopolnjujočih se kosov, in sicer športni nedrčki, pajkice, jakna, nahrbtnik, torba ter čevlji. Mantro čudovite in unikatne adidas kolekcije pooseblja tudi naša športna vzornica in mojstrica najbolj priljubljene vadbe med dekleti Victoria’s Secret, Tamara Smonker, pridružujejo pa se ji še Nives Orešnik, Tamara Simovič, Manca Šepetavc in Tjaša Skubic.

V novembru bo tako na Instagram profilih omenjenih slovenskih športnic potekala posebna aktivacija z edinstvenimi treningi za ženske, ki si želijo okrepiti svojo moč in samozavest.

Treninge je moč v živo spremljati na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm, kjer poteka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo 50 srečnih izbrank vplivnicam pridružilo na brezplačnem treningu. Za sodelovanje je pod njihovimi objavami na Instagramu potrebno zapisati lasten motivacijski izrek oziroma »statement«, iz katerega posameznice črpajo moč in navdih za vadbo.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri