Vam postaja doma dolgčas? Potem je čas za kreativne minute!

Bi v svoje stanovanje radi vnesli nov val svežine, ga popestrili ali zgolj na hitro predrugačili, da bi bilo bivanje v njem še prijetnejše? 

 

 

Spomladansko čiščenje je za nami in zdaj je na vrsti še dekoriranje in končna osvežitev izgleda stanovanja, ki sta letos še bolj zaželena, saj so naši domovi resnično postali naša gnezda, kjer preživimo večino časa. GRAZIA predstavlja Pantone barvne odtenke za veseljo in srečo, zaradi katerih se boste v vašem domu počutili še bolje.

Poleg odtenka klasične modre, tistega, ki ga je Pantone letos razglasil za barvo leta 2020, obstaja še nekaj drugih načinov, kako lahko določite, katere barve so resnično ustvarjene za vas, kakšen prostor vas bo popeljal na povsem novo raven in tiste, zaradi katerih boste vi in vaši družinski člani srečnejši. Slednje barve so določene po filozofiji feng shui, po nekaterih prepričanjih pa naj bi prinesle tudi boljši pretok energije. Čeprav je feng shui primarno osredotočen na postavitev pohištva in predmetov v določenem prostoru, so pri ustvarjanju pozitivne energije doma zelo pomembne tudi barve.

V nadaljevanju vam prinašamo peščico čudovitih stanovanj, kjer prevladujejo odtenki modre in bele. Navdih boste našli v dodajanju nekaterih dekorativnih predmetov, morda se boste odločili in prepleskali steno v dnevni sobi ali jedilnici, za še hitrejšo barvno prevetrtitev pa so idealne preproge, zavese, vzglavniki ali prevleke v srečnih Pantone odtenkih.

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si