Vam poslikave ne gredo? Pripeljite svoje otroke na dobrodelno blogersko pustno make-up karavano!

Dobrodelna-blogerska-makup-karavana-pust-ItStyle-Maxi-by-Beutyfullblog-7
Dobrodelna blogerska pustna make-up karavana je akcija, pobuda slovenskih lepotnih blogerk, da v svojem okolju naredijo nekaj dobrega, z majhno pozornostjo pripomorejo k boljšemu počutju vseh. Z znanjem, časom in dobro voljo lahko vsak posameznik naredi veliko, naše lepotne blogerke so se odločile, da lahko otroke iz ranljivejših skupin na pusta razveselijo z brezplačnimi poslikavami. “To smo v preteklih letih že izvajale v Mladinskem Domu Malči Beličeve in Azilnem domu v Ljubljani in ker so bili otroci zelo veseli, me pa smo se imele lepo, letos akcijo širimo na vso Slovenijo,” je povedala Nika Veger, vodja dobrodelnega projekta.

KOPER: Jasna (blogerka Jessi Fairytale) bo skupaj s skupaj s Kristino (blog Ladolcevita) v torek, 28.2., okoli 9 ure mazala otročke v vrtcu Mavrica (Izola), potem pa bosta skupaj z njimi odšli v Dom upokojencev Izola na medgeneracijsko druženje/pustovanje. Od 14-te dalje pa bosta s poslikavami razveseljevali otroke na pediatričnem oddelku v Splošni bolnišnici Izola.

MARIBOR: V Mariboru bosta Ajda (Nyx’s Beauty Blog) in Tjaša (Beauty Chat) dopoldan ličili v dnevnem centru Pika.

VELENJE: Anna Verdnik (Mad about red) in Anja Pleteršek bosta s pustnimi poslikavami razveseljevali otroke in mladostnike v Centru za usposabljanje, delo in varstvo na Dobrni v soboto, 25.2., od 9.00 do 12.00 ure.

ŠKOFJA LOKA: V Dnevnem centru za otroke in mladostnike bo Ana Kolar (Beautysaur) v soboto, 25.2., s poslikavami razveseljevala od 9-12 ure.

LJUBLJANA: Najprej bodo v petek, 24.2. 2017, otrokom v OŠ Trnovo predstavile poklic visažista, potem pa jih tudi naličile za njihovo pustno rajanje. Nato bodo v soboto, 25.2., razvedrile otroke v Mladinskem domu Malči Beličeve, pustno ličenje pa bomo nudile tudi  v blagovnici Maxi, na oddelku kozmetike, od 9.00 do 13. ure.  V Ljubljani  bodo Dobrodelno blogersko pustno makeup karavano sestavljale Ajda Sitar (Ajda’s), Ina Decay (Hysteria of decay), Ana Ina Palmer (Bijou Blog), Polona Kaplar (Uniqapoly), Tara Hočevar (The Beauty Of Nailpolish) in Nika Veger.

Dobrodelna-blogerska-makup-karavana-pust-ItStyle-Maxi-by-Beutyfullblog-17

Lepotne blogerke bodo poslikave v okviru dobrodelne blogerske pustne make-up karavane ustvarjale z znamko ličil ItStyle.

Dobrodelna-blogerska-makup-karavana-pust-ItStyle-Maxi-by-Beutyfullblog-3

P.S.: Če bi se rada pridružila akciji, te bodo lepotne blogerke z veseljem sprejele medse. Bolj kot spretnost v prstih moraš imeti dobro srce. Če tudi ti dobrodelno deluješ in bi rada, da priskočijo v kakšno od organizacij v tvojem kraju, piši na beautyfullblog.si@gmail.com. Pustnih kostumov, ki jih ne potrebuješ več, pa bi jih z veseljem podarila naprej otrokom iz revnejših družin, se bo razveselila Jasna (jessie.fairytale@gmail.com), ki v ta namen že pridno zbira kostume.

Dobrodelna-blogerska-makup-karavana-pust-ItStyle-Maxi-by-Beutyfullblog-9Dobrodelna-blogerska-makup-karavana-pust-ItStyle-Maxi-by-Beutyfullblog-16

Foto: Nika Veger

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si