Vas mučijo pigmentni madeži?

studded-hearts-mood-board-inspiration-Nadine-Leopold-By-Enrique-Badulescu-for-Glamour-Germany-July-2015-2

Hiperpigmentacija se pojavi zaradi prekomerne tvorbe melanina na določenih predelih kože. Izraža se v obliki ploskih, potemnelih delih kože, ki so svetlo rjave do črne barve ter različnih velikosti in oblik. Obstajajo številne vrste hiperpigmentacije, najpogostejše pa sta naslednji:

Pigmentne madeže, kot so starostne pege, povzroči izpostavljenost soncu. Praviloma se pojavijo na tistih delih telesa, ki so pogosto izpostavljeni soncu, kot so obraz, dlani in roke. Pigmentni madeži so običajno majhna, potemnela območja kože. Melazmo ali kloazmo pogosto imenujemo tudi »nosečniška maska«, saj se pojavi pri 90 % nosečnic. Povzročijo jo hormonski vplivi, kot so nosečnost in kontracepcijske tabletke, izraža pa se kot temna območja nepravilnih oblik na obrazu ali rokah, ki so lahko precej velika.

“Razvoj novih učinkovin, kot je naprimer B-resorcinol, ki ga najdemo v izdelkih  Eucerin EVEN BRIGHTER ,  kaže, da smo še korak bližje pri obvladovanju hiperpigmentacije. Še vedno pa velja, da je temeljna preventiva zaščita pred UV žarki in dnevna krema EVEN BRIGHTER vsebuje prav to,” pravijo strokovnjaki pri Eucerinu. B- resorcinol je naravna sestavina, ki jo koža izredno dobro prenaša. Tvorbo melanina zaustavi tam, kjer nastaja. Po štirih tednih, kolikor potrebuje povrhnjica kože, da se obnovi, se pigmentni madeži na površini kože posvetlijo. Če izdelke redno uporabljamo, je videz kože vsak dan boljši.

Linija Eucerin Even Brighter

Uporabnice nad linijo Eucerin EVEN BRIGHTER navdušene!

Da je linija Eucerin EVEN BRIGHTER resnično učinkovita, je dokazala stilistka Metka Albreht, ki je v letu dni uporabe linije osupljivo zmanjšala pigmentne madeže. Hiperpigmentacijo je zaradi hormonov, ki so pospešeno delovali v nosečnosti, in zaradi izpostavljenosti soncu na obrazu opazila po prvi nosečnosti. Pri Eucerinu so ji pred dvema letoma ponudili testiranje linije Eucerin EVEN BRIGHTER, kar se je izkazalo za izjemno potezo. V letu dni uporabe linije, ki je namenjena omilitvi in odpravi pigmentih madežev se je izkazalo, da ima Metkin obraz kar šestkrat manj poškodb kože zaradi posledic sončenja, da je od mastne kože prišla na običajen tip kože, da so se ji zmanjšale gube okoli oči in da nima vidnih por. In kar je najpomembnejše, da so se ji zmanjšali pigmentni madeži, na dveh delih lica pa povsem izginili, prav tako skoraj niso več vidni okoli ustnic.

Primerjava_ Metkin obraz levo PREJ, desno PO UPORABI Even Brighter linije

Foto: PR in Pinterest

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si