Vaš najljubši vonj parfuma razkriva vašo osebnost

Kaj o vas pove vaš najljubši vonj parfuma?

Določene izbrane dišave vas naredijo privlačne, zapeljive in tudi bolj samozavestne ter lahko občutno vplivajo tudi na vaše razpoloženje in mnenje drugih o vas. Prisegate na citrusne ali bolj cvetlične vonje? 

 

Foto: @karinaross

 

Sadni in sladki vonji

Sladki sadni vonji so zelo drzni, močno prevladujejo v kombinaciji z drugimi esencami ter spodbujajo zabavo, pogum in izvirnost. Izbirajo jih večinoma strastne ženske, ki so zaljubljene v življenje in so odprte do sprememb, novih priložnosti ter težijo k dinamičnemu načinu življenja.

Orientalski vonj

Izraziti vonji orienta niso za sramežljive in previdne ženske, temveč za tiste posameznice, ki v življenju dajejo pobude, rade motivirajo in vodijo ljudi okoli sebe ter z močno karizmo pritegnejo pozornost kjerkoli se pojavijo.

Sveži vonji

Se najraje vračate k citrusnim in drugim svežim notam, ne glede na letni čas? Velika verjetnost je, da ste ženska svobodnega duha, ki očarate z optimističnim pogledom na svet, cenite čas zase in težite k uravnoteženemu življenju. Vse to so lastnosti, ki vas delajo dobro prijateljico, na katero se ljudje lahko zanesejo.

Cvetlični vonji

Živijo nežne zapeljivke! Cvetne dišave ponavadi izbirajo romantične ženske, ki se rade spogledujejo, a so tudi izredno dobre poslušalke. Najraje uživate v udobju doma, kjer ste obkrožene z ljudmi, ki vam največ pomenijo. Ste ženska, ki vidi ljubezen in veselje tudi v najmanjših stvareh in pozornostih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si