Vaša formula za zdravo in lepo kožo vseh družinskih članov

Poletje je in vaša koža je izpostavljena pogledom bolj kot v drugih letnih časih. Zato je pomembno, da je videti posebej lepa in negovana.

 

 

Na zdravje in videz kože poleti vplivajo številni negativni dejavniki, kot sta sončno sevanje in vročina, pa tudi neustrezna nega. V tem času se tudi pogosteje prhamo ali kopamo, pri tem pa velikokrat pozabimo, da je tudi umivanje del nege in da je zelo pomembno, da uporabljamo izdelke, ki ne izsušijo kože.

 

Prvi pogoj za to, da je vaša koža tudi poleti lepa, mehka in nežna, je zadostna navlaženost. Zato je nujno, da izdelki, ki jih uporabljate za prhanje ali kopanje, in losjon, ki ga nanesete po tem, koži zagotavljajo nujno potrebno vlaženje in obnovitev površinskega zaščitnega sloja, ki ga ogrožajo tako kopanje kot tudi drugi zunanji negativni vplivi. To še posebej velja za kožo otrok in dojenčkov, ki je občutljivejša in nežnejša od kože odraslih. Pri izbiri izdelkov za umivanje in nego morate zato predvsem paziti, da ustrezajo fiziološki pH-vrednosti kože in da vsebujejo negovalne sestavine.

 

Določene aktivne sestavine v izdelkih za umivanje in nego kože lahko zmanjšajo posledice in nevarnost izsušitve kože, obenem pa okrepijo njen zaščitni sloj. To so predvsem dekspantenol, glicerin in pH5 citratni pufer. Izdelki linije Eucerin® pH5 vsebujejo prav te sestavine in koži nudijo 24-urno vlaženje, okrepijo njeno zaščitno funkcijo, s čimer preprečijo dodatno izsušitev kože, in pripomorejo, da je vaša koža in koža vaših malčkov žametno mehka in lepa.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Eucerin® pH5 gel za prhanje med umivanjem ustvari prijetno peno in kožo ščiti pred izsušitvijo tudi pri pogostem kopanju. Učinkovito odstrani nečistoče, po zaslugi optimalne pH-vrednosti formule pa krepi odpornost kože, spodbudi njeno naravno obrambno moč in uravnovesi proces luščenja kože, da je po uporabi izdelka navlažena in gladka.

 

Eucerin® pH5 lahek losjon za telo spodbuja obnavljanje površinskega zaščitnega sloja kože in s tem podpira njeno zaščitno funkcijo ter zmanjša občutljivost. Aktivne sestavine losjona zagotavljajo dolgotrajno navlaženost kože in jo ščitijo pred izsušitvijo. S svojo izjemno lahko formulo se Eucerin® pH5 lahek losjon za telo hitro in zlahka nanese ter ne pušča mastnih sledov, koža pa je po njegovi uporabi lepa in mehka na dotik.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri