Vaše materialne potrebe bodo zagotovljene, ko boste sledili svoji intuiciji …

image2

OBILJE : “Vaše materialne potrebe bodo zagotovljene, ko boste sledili svoji intuiciji in manifestirali svoje sanje v realnost.”

V vesolju vam je čisto vse na razpolago. Ljudje smo tisti, ki se omejujemo in pogojujemo, kdaj smo nečesa vredni in kdaj ne. Si dajemo nagrade in kazni. Mi smo tisti, ki se kaznujemo, obsojamo, trpinčimo, ko naredimo “napako”, ko ni vse tako, kot smo si zamislili.  Zapomnite si: ko počnete stvari na silo in ko izsiljujete, ne boste imeli nikoli dobrih rezultatov. Kot sem že v prejšnjih mislih dneva poudarila, življenje je učenje. Ne moremo biti popolni in vedeti vsega. S sprejemanjem vseh delov sebe, puščanjem starih prepričanj in omejitev za sabo, se boste odprli obilju.

Čisto vse vam je na razpolago, čisto vsega ste vredni, vse si zaslužite!!! ♥

Vesolje od vas ne pričakuje, da ste skromni. Če si želite vse najboljše zase, če postavite sebe in ljubezen do samega sebe na prvo mesto, to ne pomeni, da ste sebični, vendar ravno nasprotno – imate se radi. In šele ko poskrbite zase, lahko vse to delite z drugimi. Tudi na letalu, ko pride do nesreče, mora mama najprej poskrbeti zase, da lahko nato sploh pomaga svojemu otroku. Tako je tudi na vseh ostalih področjih življenja: šele, ko ste sami izpopolnjeni, to lahko delite z drugimi. Zato pozabite na vse manjvrednostne vzorce, načine delovanja, na ugajanje … Bodite zvesti samemu sebi, sledite svojemu srcu in svojim srčnim potrebam, svojemu dušnemu poslanstvu.

Ko boste hodili po poti svojega poslanstva, poti, ki vam jo narekuje vaša duša, vas bo vesolje vedno podprlo.

Odprite se obilju na vseh področjih. Obilju ljubezni, zdravja, sreče, priložnosti, finančnemu obilju … Na poti obilja se lahko podprete tudi s kristali: priporočam vam nakup citrina.

 

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si