Več kot 1000 otrok in staršev pelo s Timom Koresom

2Kreativno otroško mesto Minicity, je prvo otroško mesto v Sloveniji, v katerem so majhna pekarna, trgovina, radijska postaja, banka in 21 drugih igralnih enot, v katerih otroci do 12. leta na zabaven način spoznavajo poklice.

Ekipa strokovnjakov s področja pedagogike in psihologije je v sodelovanju s slovenskimi in tujimi podjetji ter javnimi ustanovami uspela vzpostaviti aktivnosti v mestu, ki so zasnovane na način, da razvijajo miselne sposobnosti, domišljijo, spoznavne, socialne in čustvene zmožnosti otrok.

Na materinski dan je mesto v sodelovanju s prijatelji brezplačno odprlo vrata za več kot tisoč otrok in starše!

Ekipa Hitradia Center je zaupala nalogo zabavanja otrok jutranjemu moderatorju Timu Koresu – Koriju, ki je za mame zapel domače rockovske skladbe, za otroški glasbeni repertoar pa je poskrbela njegova sestra Zala. Podpret sta ga prišla tudi njegova radijska kolega Tanja Kocman in Boštjan Klun, ki skupaj delijo eter vsako jutro, že od 5.00 zjutraj.

1

Tanja je bila posebej navdušena nad hišico Hitradia Center, ker pred njo stoji kartonasto stojalo s sliko jutranjikov. V smehu dodaja: »če v življenju dobiš kartonastega sebe, potem veš, da si uspel;).«

3

S Korijem je prepevalo preko 1000 staršev in otrok, slednji pa so lahko v hišici, ki spominja na radijski studio, posneli prikupna voščila svojim mamicam in spoznavali delovanje radia. Mamice so voščila svojih malčkov prejele na e-naslov ter tako obdržale spomin na 25. marec 2016.

Foto: Aleksandar Domitrica

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si