Več kot 11.000 ljudi je obiskalo prvi evropski megastore


Navdušenje vseh ljubiteljev športa je v največjem nakupovalnem središču Slovenije pričaralo najbolj fit soboto tega leta!

V spremstvu konfetov in balonov se je zrušil največji Zid slabih navad do sedaj in s tem oznanil uradno odprtje prvega Polleo Sport fitness megastora v Evropi. Ljubljana je tako postala bogatejša za najnaprednejše športno središče, ki se nahaja v samem srcu BTC-ja.

S svojim prihodom so odprtje prvega megastora podprli znani obrazi, kot so Ana Klašnja, Nives Orešnik, Jasna Vale, Sanja Modrić, Tara Zupančič, Fabjan Sisters, Peter Kauzer in Patricia Pangeršič. Dogodek se je odvijal pod voditeljsko palico Uroša Bitenca in v spremstvu glasbene podlage izpod rok DJ-ja Deya.

 

Po koncertu Ines Erbus so bili obiskovalci priča spektakularnemu nastopu streetworkouta, ki so ga pričarali Street Brothersi. Super duo F&B Acrobatics je nastopil kar na strehi svojega avta izpred večtisočglave množice ter se je pridružil Dunking Devilsom. Spektakularen prihod Dunking Devilsov je bil oznanjen z izhodom iz Polleo avtobusa! Šov, ki še ga nismo videli, je zajemal nastop na strehi stavbe ter akrobatske trike na trampolinu, ki so rezultirali s salto, ki je zrušila največji Zid slabih navad.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si