VEČER V ZNAMENJU IRSKEGA JOHNA JAMESONA

Ljubljanski klub Cvetličarna se je v nedeljo, 12. novembra predstavil v znamenju dublinskega vzdušja in stilski preobleki legendarnega Jamesona. Zabava z izjemno glasbo in ambientom je bila pravo Jameson doživetje.

Za večerni dogodek z Jamesonom so se združili glasbeniki izključno iz Dublina (seveda po repertoarju) in si nadeli ime Jam & son’s. Frontmen banda je bil Tomaž Klepač, ki je ob spremstvu znanih glasbenikov obiskovalce navdušili z izborom irskih uspešnic. Dogodek je navdušil z romantično scenografijo, ki je z vsebino in podobo spominjala na dublinske ulice. Še najbolj so navduševali štirje pubi poimenovani po “dublinsko-ljubljanskih” legendah: The Tample pub, McZmaj Pub, Patrick’s Pub in Lucky O’Ljubljana.
V množici nasmejanih obrazov je bilo tudi veliko estradnikov: modna oblikovalka Nina Šušnjara, pevka Anja Rupel in Aleš Klinar, igralec Miha Rodman, televizijska voditeljica Špela Močnik, radijci Jean Frbežar, Tomaž Čop Birko in Rok Ostrež, televizijski voditelj Mirko Mayer in vremenar Bojan Ilijanič, igralka Saša Pavlin Stosič, akrobat Filip Kržišnik, plesalka Azra Selimanovič, voditeljica Tara Zupančič, bloger Matej Špehar, nekdanji Mister Slovenije Peter Klinc, podjetnik Erazem B. Pintar in številni drugi.

Foto: Matic Kremžar in Sašo Radej

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si