Večerna rutina, ki vas bo pomladila

Nočne maske, ki se kar stopijo na koži, so pomemben del GRAZIINE lepotne rutine.

Zbudite se z nahranjeno, spočito in mehko kožo

Izkoristite nočni spanec za lepotno preobrazbo – s pomočjo novih nočnih mask znamke NIVEA. Njihove dragocene sestavine se ponoči vpijejo v kožo obraza in jo razvajajo s svojo blagodejno, hranilno teksturo. Ko se zbudite, je koža nahranjena, spočita in mehka ter pripravljena na nove podvige.

Med nočnim počitkom ima telo čas, da si povrne moči, skladišči novo energijo in regenerira kožne celice. Nočne maske NIVEA Sleeping Melt-In imajo dvojno prednost: dopolnjujejo proces regeneracije, ker se koža obnavlja med spanjem, hkrati pa nam prihranijo čas, ki ga porabimo za dolgotrajno nego. Nočne maske NIVEA preprosto nanesete na kožo in se resnično »izklopite« v obliki sproščujočega, blagodejnega nočnega spanca.

Lepotni spanec

Blagodejne negovalne lastnosti nočnih mask NIVEA Sleeping Melt-In poskrbijo, da je vaš obraz zjutraj videti svež in spočit. Masko, ki najbolj ustreza vašim potrebam pri negi koži, preprosto vključite v svojo večerno rutino – za vlaženje ali učinek proti gubam –, zjutraj pa se lahko veselite čudovitih rezultatov in mladostnejše kože. Nočne maske NIVEA lahko uporabite na obrazu, vratu in dekolteju.

Izberite svojo najljubšo!

NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-In maska, obogatena s koencimom Q10 in kreatinom, omogoča, da se močna formula ponoči na koži stopi, kožo navlaži in učinkuje proti gubam. Koencim Q10 ima ključno vlogo pri tvorbi celične energije in naravno nastaja v telesu, vendar se njegova količina s staranjem zmanjšuje. NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-In maska s ključno sestavino koencimom Q10 zgladi drobne linije in gube, da je koža na otip nahranjena in čvrsta.

Nočna maska NIVEA Q10 Power Sleeping Melt-In

 

Najboljši začetek dneva je, ko zjutraj pogledate v ogledalo in zagledate svoj mladostnejši in bolj spočit obraz. S hialuronsko kislino in oljem skvalan je NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sleeping Melt-In maska najboljša anti-age nega kože. Hialuronska kislina ima učinek zapolnitve gub. V kombinaciji z drugimi sestavinami NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sleeping Melt-In maske pomaga narediti kožo gladko in bolj zdravo ter zmanjša gube.

Nočna maska Sleeping Melt-In Hyaluron Cellular Filler

 

Vsakdanje življenje je polno skritih onesnaževalcev in stresnih trenutkov, toda nočna maska za obraz NIVEA Urban Skin Good Night Detox odpravlja njihove vplive tako, da ponoči kožo razvaja in jo obnavlja. Maska je obogatena z dragocenim izvlečkom zelenega čaja, ki je znan po svojih antioksidativnih lastnostih in različnih zdravilnih učinkih za telo in kožo. NIVEA Urban Skin Good Night Detox nočna maska za obraz odpravlja učinke onesnaženosti, ki škodujejo zdravi koži, in ponoči intenzivno navlaži kožo ter okrepi njeno zaščitno bariero.

Nočna maska Urban Skin Good Night Detox

 

Preprosto jih vključite v svojo popolno večerno rutino

Maske lahko uporabite dvakrat do trikrat tedensko ali vsakič, ko vaša koža potrebuje dodatno nego. Želeno masko nanesite na sveže očiščen obraz. Izdelek lahko nanesete tudi na vrat in dekolte. Obraz nežno zmasirajte in uživajte v času zase, tako da meditirate, berete knjigo ali se udobno namestite in sprostite za 5–10 minut, da se formula vpije v kožo. In to je vse – masko ste nanesli, zdaj pa je čas, da se »izklopite« in zaspite ter se zjutraj zbudite s poživljeno in mladostnejšo kožo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si