Večna mladost je sedaj zagotovljena!

BIOEFFECT EGF je revolucionaro znanstveno odkritje, ki temelji na z Nobelovo nagrado za medicino nagrajenem odkritju – rastnem aktivatorju EGF. Ta je nekaj posebnega zato, ker stimulira kožo, da se prenovi sama! Bioeffect EGF ni le še ena kozmetična znamka, temveč predstavlja preboj v negi kože. Je rezultat napredne znanosti z radikalnim novim pristopom. Imeti čvrsto, mlado in lepo kožo ne sme biti zapleteno in nedosegljivo. Za Bioeffectom stoji zelo kompleksna znanost, vendar je njegova uporaba preprosta, rezultati pa preprosto veličastni.

Bioeffect je začel svojo pot leta 2010 na Islandiji. Podjetje so ustanovili trije znanstveniki, ki so leta razvijali tehnologijo za razvoj biospremenjenih proteinov brez biološkega tveganja v
rastlinah, za medicinske namene. Naslonili so se na znanstveno odkritje iz leta 1986, nagrajeno z Nobelovo nagrado, ki razkriva vlogo rasnih faktorjev v človeški koži. Ko so odkrili, kako proizvesti rastlinsko repliko proteina EGF s principi bioinžiniringa, se je rodil BIOEFFECT. To je trenutno edino podjetje na svetu, ki epidermalne rastne faktorje (EGF) pridobiva iz rastlin in ne iz bakterijskih ali živalskih celic. Kopija človeškega EGF je proizvedena v ječmenovem zrnju, ječmen raste v vulkanski prsti in je zalivan s čisto izvirsko vodo v najsodobnejših rastlinjakih na Islandiji. Z njimi je mogoče spodbuditi celice, da se obnašajo tako, kot so se v mladosti. Tako lahko z rastnimi faktorji vplivamo na videz in tudi na površino kože: koža postane bolj gladka in nežna. Poleg povečanja prožnosti kože ter omilitve gub in gubic je najvidnejša biološka reakcija dramatično povečanje kolagena.

Ob Tanji Ribič dr. Björn Örvar, znanstvenik, pa tudi izvršni podpredsednik in direktor znanstvenega oddelka pri Bioeffectu. Dr. Örvar je eden od treh doktorjev znanosti na celem svetu, ki so uspeli razviti postopek proizvodnje proteinov preko rastline, natančneje preko ječmena.

BIOEFFECT obljuba: resnično deluje
Kozmetična industrija se je sesula pod obljubami o učinkovitosti svojih izdelkov za nego kože. Številni obljubljajo, da bodo zavrteli čas nazaj. A kakšen je rezultat? Mednarodna
industrija, težka milijarde dolarjev, ki ponuja majhne rezultate, bogastvo pa zapravlja za marketinške kompanje in ambasadorje. Bioeffect gradi novo zgodbo. Resnično deluje. Bolj kot vonj, tekstura ali embalaža, ki jo tako rada poudarjajo druga kozmetična podjetja, je tu pomembna vidna razlika, ki jo lahko vsak opazi že po prvi noči uporabe! Ta rastni aktivator, imenovan EGF, je protein, katerega naloga je signalizirati receptojem v koži, da v celicah sprožajo večjo proizvodnjo kolagena in elastina. Klinično dokazani pomlajevalni učinki, konkretno izmerjeni rezultati o 60% debelejši in 30% gostejši koži, so bili do sedaj nekaj nemogočega v kozmetični industriji. In so še vedno povsem neprimerljivi s konkurenco.
BIOEFFECT danes, po komaj 7 letih, uporabljajo na vseh celinah in povsod se je uspešno povzpel na vrh kozmetičnih trgov. Na Islandiji ga uporablja kar 30% ženske populacije. Prvemu in še vedno nosilnemu izdelku v družini BIOEFFECT, EGF Serumu, so se v teh letih pridružili še: dnevni serum, krema za normalno ter suho kožo, 30 dnevni
intenzivni tretman, serum za oblikovanje telesa, serum za področje okrog oči, intenzivna negovalna maska ter vulkanski piling.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si