Velemesta ali eksotika – kam vas bolj vleče?

Potovanja imajo svoj čar

 

New York, mesto, ki nikoli ne spi

 

Vse pa se začne že s samim načrtovanjem poti. Najprej se moramo seveda odločiti, kam sploh želimo iti. Bi se izgubljali v velemestih ali pa se podali na raziskovanje eksotičnih kotičkov sveta?

 

Eno in drugo prinaša številna nova doživetja, nam širi obzorja in zna biti tudi zelo zabavno. New York, Washington ali Pariz? Morda pa se bolj vidite nekje na plaži na rajskem Mavriciju. Do 5. septembra lahko izbirate med številnimi destinacijami, kamor vas bo iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah peljala letalska družba Air France.

 

Washington

 

Mestni vrvež ali rajske plaže

Vsaka destinacija je nekaj posebnega in ima svoje prednosti. Eni uživajo v mestnem vrvežu, spet drugi se raje podajo odkrivat rajske otočke in njihov utrip življenja. Če ste med slednjimi, je Mavricij ravno pravšnja izbira. Že Mark Twain je nekoč zapisal: “Najprej je bil ustvarjen Mavricij in potem nebesa.” Zdaj imate odlično priložnost, da preverite, ali se strinjate z njim. Če pa so vam vseeno ljubša velemesta, vas zagotovo ne bo razočaral romantični Paris. Lahko pa se z obiskom New Yorka, še sami prepričate, da je to res mesto, ki nikoli ne spi, ali pa obiščete predsedniško mesto in glavno mesto ZDA Washington. Izberite svojo destinacijo in se podajte novim dogodivščinam naproti. Pa srečno pot!

 

Eksotični Mavricij

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri