Velik odziv na natečaj GRAZIE v sodelovanju z znamko Eucerin

 

GRAZIA je v sodelovanju z znamko Eucerin izvedla natečaj, v katerem smo izbrali 3 bralke, ki smo jih nagradili s strokovnim svetovanjem dermatologinje mag. Metke Adamič, dr. med., spec. dermatovenerologije, fotografiral jih bo profesionalni fotograf Tibor Golob, znamka Eucerin pa jim je podarila ustrezno nego z izdelki Eucerin za vse leto!

Ponosni smo, da se je na natečaj, ki smo ga izvedli skupaj z znamko Eucerin, prijavilo ogromno bralk, med katerimi smo izbrali tri v različnih starostnih skupinah. Srečne izbranke so Tina V., Aleksandra P. in Dorica R.
Naše izbrane bralke so že obiskale ambulanto mag. Metke Adamič, dr. med., spec. dermatovenerologije, vrhunske strokovnjakinje na področju laserske in estetske dermatologije, ki je pred dvema desetletjema ustanovila prvi in kasneje največji zasebni dermatološki in laserski center v Sloveniji in ga skozi celotno obdobje strokovno vodila v skladu s svojimi visokimi strokovnimi načeli.
Po natančni in individualni analizi kože je znamka Eucerin vsem že priskrbela prvo zalogo izdelkov za strokovno nego njihove kože. Čaka jih še profesionalno fotografiranje s svetovno priznanim fotografom Tiborjem Golobom, o katerem bomo prav tako poročali.

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si