Velika noč na morju

Naj bo letošnja Velika noč nekaj posebnega. Tokrat si privoščite oddih s pogledom na morje.

Praznično prebujanje v udobju Mind Hotela Slovenija

Kaj pravite na vonj po mediteranskih drevesih takoj, ko odprete oči? Se sprehodite do balkona z dih jemajočim pogledom na morje, opravite jutranje razgibavanje in se za nekaj minut vrnete nazaj v udobno posteljo, kjer vas pričaka ravno takšen vzglavnik kot si ga želite. To niso sanje. Zgodba Mind Hotela Slovenija izhaja iz povezave med kultivacijo uma (»mind cultivation«) ter pridelavo soli na bližnjih Sečoveljskih solinah (»salt cultivation«). Za oboje je potreben čas, dober načrt ter vztrajnost. Modrosti preprostih solinarjev in naravni zdravilni elementi, s katerimi že vrsto let zdravijo v Termah Portorož so točno to, kar potrebujemo za pobeg od skrbi in vsakdanjega vrveža. Mind Hotel Slovenija poleg moderno urejenih sob ponuja tudi meni vzglavnikov. Počitniški razgled in udobje domače postelje. Ko nas zagrabi lakota pa bogat mediteranski zajtrk s pestro ponudbo zdravih živil ter odlična Costadoro kava, postrežena z nasmeškom. Ob pogledu na modrino neba in piranski zaliv.

Pomladne aktivnosti na svežem zraku

Pomlad je čas, ko se narava prebuja. Pravi čas, da se napolnimo z energijo za nove zmage, v objemu narave. Privoščite si tek ob solinah. Balzam za telo, ki pospeši miselne procese, z negativnimi ioni bogato ozračje pa tudi za hitrejšo regeneracijo in boljšo koncentracijo. Za sprostitev po teku se prileže plavanje ob meditativni glasbi v bazenih z ogrevano morsko vodo Sea Spa ali tistih s termalnim Pramorjem. Medtem bodo vaši otroci svojo domišljijo izživeli med ustvarjanjem na velikonočnih delavnicah za otroke. Zvečer pa se vsi skupaj udeležite godalnega koncerta kvarteta Ad Libitum v Café Centralu. Ko spregovori glasba, se naša duša uglasi s telesom.

Velikonočne dobrote malo drugače

Velika noč je čas, ko se družimo z našimi najdražjimi ob okušanju prazničnih dobrot. Tokrat se odpravite na kulinarično popotovanje od morja do vesolja v Restavracijo Salina. Vrhunska restavracija, ki jo odlikuje zanimiva stenska umetnina, prejemnico nagrade Red Dot Award, je na seznamu najboljših restavracij Slovenije. Pod budnim očesom Chéfa Boruta Jakiča pripravljene velikonočne specialitete, kot so ravioli z zajčjim ragujem in konfitiranim jabolkom, pečeno jagnje z omako modrega pinoja ter vinska pena s cimetovim drobljencem so jedi, ki jih enostavno morate poskusiti!

 

Kje?

Restavracija Salina, 1. nadstropje Grand Hotela Portorož, Obala 33, 6320 Portorož

Kdaj?

Nedelja, 21.04.2019, ob 13.00 h

Cena?

4-hodni meni 35 € / osebo, na voljo tudi: vinska spremljava 14 € / osebo

Rezervacije in informacije:

booking@lifeclass.net, 05 692 90 01

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si