Velikan Jolly zagnal proizvodnjo temper v celjskem podjetju AERO


Avstrijsko podjetje Brevillier Urban & Sachs, lastnik znamke Jolly, je v Celju prvič v svoji bogati zgodovini zagnalo proizvodnjo temper pod blagovno znamko Jolly.
To potezo so lastniki znamke Brevillier Urban & Sachs napovedali že ob prevzemu podjetja Aero. “AERO in Jolly sta idealna partnerja, saj se odlično dopolnjujeta. AERO ima vrhunsko znanje in izkušnje s tekočimi barvami, medtem ko Jolly obvlada izdelavo barvic. Zavedamo se, da lahko s skupnim znanjem in izkušnjami dosežemo nove velike uspehe,” je o tovrstnem sodelovanju povedal globalni vodja prodaje izdelkov Jolly Clemens Ellmauthaler.
Da gre za obetavno združitev znanja, poudarja tudi Mateja Pučko, direktorica podjetja AERO Ida: “Zdaj smo skupaj močni na obeh področjih. Velja poudariti še, da smo povečali velikost tub s 7 ml na 7,5 ml in da imajo vse tempere nove, izboljšane recapture, skladne z najnovejšimi standardi o varnosti igrač. Hkrati predstavljamo nove dizajne in se vračamo k lokalnim, slovenskim dobaviteljem tub.”
Količina proizvodnje temper Jolly bo odvisna predvsem od uspešnosti prodaje. “Bolje kot bodo tempere Jolly sprejete na trgu, večja bo naša proizvodnja,” je še razložila Pučkova.
Začetek proizvodnje temper Jolly v Celju je velik in pomemben korak tudi za podjetje Brevillier Urban & Sachs. “Prvič v svoji dolgoletni zgodovini to podjetje pošilja na trg tudi tempera barvice. Verjamemo, da bodo tempere Jolly z znanjem in predanostjo, kot ju ima slovenski AERO, tako kot barvice velika uspešnica,” je povedal Nejc Slokan, vodja marketinga Brevillier Urban & Sachs za Slovenijo in Balkan.


Mateja Pučko, direktorica podjetja AERO Ida, s temperami Jolly.

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si