Velike spremembe za zakonca Urankar

Družino Urankar čaka pestra jesen

Pred družino Urankar je razgibana jesen, sta zaupala zakonca. Ajda je te dni zaključila drugo porodniško, poleg tega pa je zagnala svoj novi projekt “Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar”, David začenja z novo sezono priljubljene oddaje Dobro jutro, čaka pa ga tudi kar nekaj snemanj v Avstriji in Nemčiji.

 

Ajda zelo rada in dosti bere, o knjigah pa pogosto odpira debate s svojimi številnimi sledilci na Instagramu: “Ideja za projekt Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar je nastala kot logično nadaljevanje debat iz virtualnega sveta, gre namreč za dogodke v živo, kjer bom z znanimi osebami in strokovnjaki z različnih področij vsak mesec govorila o tematiki izbrane knjige,” je povedala Ajda. Vse debate pa bodo na voljo tudi v obliki podcasta in tako tudi tistim, ki se dogodka ne bodo mogli udeležiti. Prvi sogovorec na dogodku, ki bo potekal 8. septembra, bo Aljoša Bagola, priljubljen predavatelj ter eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, govorila pa bosta o izgorelosti, življenu po oglaševalski karieri in njegovi viziji.

 

“Moj cilj je spodbujati pozitivne debate, ki nas krepijo, zato se na moji knjižni polici največkrat znajdejo knjige, s pomočjo katerih rastem in se razvijam. Tudi leposlovne knjige lahko nudijo prostor za premislek in refleksijo ter navdih in inspiracijo. Svojim sledilcev, udeležencem dogodka in poslušalcem podkasta želim predajati pozitivna in navdihujoča sporočila,” je zaupala Ajda.

 

 

Velike spremembe

Poleg projekta Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar, je to obdobje velikih prelomnic za družino Urankar. Ajda je namreč zaključila s porodniškim dopustom, kar pomeni, da bo tudi mlajši sin Nels prvič prestopil prag vrtca. “S ponosom ga opazujeva, kako je iz dojenčka zrasel v zavedavega, radovednega in nasmejanega malčka,” sta povedala zakonca.

 

Davidu konec poletja prinaša novo sezono oddaj Dobro jutro in Avtomobilnost, nadaljuje pa tudi s snemanji novih epizod podkasta Avtomat, kjer je že v več kot dvajsetih epizodah gostil številne slavne Slovenke in Slovence, med drugim Lada Leskovarja, Mojco Mavec, Jana Plestenjaka, Rebeko Dremelj, Filipa Flisarja in mnoge druge.

 

“Tudi v prihodnje bom klepetal z zanimivimi sogovorci, naslednji teden bo to Sara Isakovič, s katero sva računala, koliko kilometrov mesečno je tekom kariere naredila v bazenu in prepričan sem, da bo marsikdo nad številko precej presenečen,” je v smehu povedal David, ki ga v prihodnjih tednih čaka tudi nekaj modeling projektov oz. kampanj v Nemčiji in Avstriji, ki pa zaenkrat še ostajajo skrivnost.

 

“Vesel sem, da se življenje vrača na stare tirnice, seveda ob upoštevanju vseh zdravstvenih in varnostnih predpisov. Na obdobje samoizolacije z Ajdo sicer gledava s pozitivnega vidika, saj smo skupaj preživeli veliko več kakovostnega časa, kot bi ga sicer, sedaj pa se že veselimo novih izzivov, projektov in dogodivščin,” je dodal.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si