Verjemi vase ter zaupaj svojemu notranjemu glasu.

at-any-given-moment-you-have-the-power-to-say-this-is-not-how-the-story-is-going-to-endV vsakem trenutku imate moč se odločiti: Tako se ta zgodba ne bo končala.

Nikoli ni nobena stvar dorečena in zaključena, dokler se vi tako ne odločite. Vi ste tisti, ki kreirate vse okoli sebe. Postavite meje takrat, ko tako čutite in je to potrebno. Sledite si. Sledite svoji intuiciji. Nič ni narobe in nič ni prav, vse le je. Ne jemljite si stvari osebno, temveč jih poglejte iz višje perspektive. Vprašajte se, kaj je vaša vloga znotraj situacije, v kateri se nahajate. Če vam le ta ni všeč, se vprašajte, zakaj le to privlačite v svoje življenje. Kaj vas uči? S čem sodelujete v dani situaciji, matrici?

Skušajte pogledati stvari iz druge perspektive. Ne gre za prav in narobe. Spoznavaj tudi druge aspekte in plasti in se ne ustavljaj ter zaciklaj v preteklosti. Kar je bilo, je bilo. Vsaka izkušnja je dobrodošla, a ne pozabi, je le izkušnja, zato naj vsa čustva, vezana na njo, odpadajo in ostane naj v tebi le znanje. Bodi iskren do sebe in se ne bori sam s seboj in ljudmi okoli sebe. Spusti zamero. Spusti tekmo. Spusti svoj prav. Dovolj je tekem, dovolj je igric. Ne rabiš drugim obrazloževati svojih odločitev in se dokazovati. Verjemi vase ter zaupaj svojemu notranjemu glasu. Tudi, ko te pelje v situacijo, ki ti ni všeč, te tja pelje z razlogom. Ko bo čas za odgovore, se ti bodo le ti razkrili. Bodi odprt in prisluhni, sprevidi in prepoznaj znake, ki ti jih daje vesolje 💗

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si