Veter ali sveža pomladna nega v laseh?

April in z njim muhasto deževno vreme je tu! Da vam ta ne bo pokvaril pričeske in tako uničil celotnega dneva že navsezgodaj zjutraj, je GRAZIA za vas poiskala nekaj kvalitetnih produktov za nego las. Z njimi bodo vaši lasje zasijali z novo pomladno svežino. Negovalni šamponi, vlažilne maske in hranilni balzami, pokažite, kaj znate! Še več produktov za sijoče lase pa lahko najdete v novi številki GRAZIE!

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Vibrancy

Negovalni šampon s posebno tehnologijo, ki nežno čisti lase in lasišče ter izboljša živahnost barve. Če že aprilsko kislo vreme ni naklonjeno lasem, jim bo ta hranljiv šampon prinesel težko pričakovano pomladno osvežitev. 

Leonor Greyl Masque Fleurs de Jasmin

Vlažilna maska za suhe lase, ki jih neguje z različnimi olji brez neželene obtežitve in mastnega občutka. Vonj po jasminovih cvetovih pa ima za naš živčni sistem pomirjujoč učinek, kar zmanjšuje stres. 

Bumble and bumble Iluminated Blonde Shampoo

Blondinke, iščete šampon, ki bi učinkovito očistil in obenem nevtraliziral neželene rumene in medene pigmente blond las? GRAZIA vam predstavlja šampon, ki rešuje večni problem pranja las blondink. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si