Vichy: balzam za pomiritev sončnih opeklin

Pri preprečevanju poškodb kože je pomembna predvsem redna zaščita, ki je prilagojena tipu kože. Če kljub temu pride do bolečih opeklin, Vichy priporoča idealno rešitev: Ideal Soleil balzam za pomiritev sončnih opeklin, ki obnavlja celice po izpostavljenosti soncu. Balzam ima posebno formulo za pomiritev sončnih opeklin in takoj ublaži bolečino in občutek vročine. Hranilna, nemastna in nelepljiva tekstura obda poškodovano kožo in na njej pusti občutek ugodja. Balzam takoj po nanosu ublaži občutek vročine na koži in jo v trenutku pomiri.

V_1

Sončne opekline in druge poškodbe kože, ki jih povzroča pretirano izpostavljanje soncu, so v poletnih mesecih pogost pojav. Med izpostavljenostjo soncu UV-žarki prodrejo v povrhnjico in uničujejo zaščitno membrano kožnih celic, ki postopoma izgubljajo svoje ključne lastnosti. Poleg UV-žarkov je koža vsak dan izpostavljena tudi drugim agresivnim zunanjim vplivom, kot so pesek, voda, veter in sol. Ob koncu dneva je koža suha in nezaščitena ter postopoma izgublja sijaj, mehkobo in prožnost. Ideal Soleil balzam za nego kože po izpostavljenosti soncu dolgotrajno vlaži in pomirja kožo ter pomaga popraviti poškodbe, ki so nastale tistega dne.

Laboratoriji Vichy so razvili nego za obnovitev celic z izvlečkom drobnocvetnega vrbovca, učinkovite in pomirjujoče aktivne sestavine, in s koncentratom biorazgradljivih lipidov, ki ciljno učinkujejo na poškodovane celične membrane. Nega takoj ublaži bolečino in občutek vročine, obenem pa zaščiti celice. Posebnost je v hranilni, nemastni in nelepljivi teksturi, ki obda poškodovano kožo, na njej pusti občutek ugodja in jo obenem zaščiti. Nanos balzama po izpostavljenosti soncu takoj pomiri kožo. Hipoalergena formula brez parabenov je bila preizkušena na občutljivi koži pod dermatološkim nadzorom in je obogatena s termalno vodo Vichy, ki pomirja, krepi in obnavlja kožo ter jo dolgotrajno vlaži.

VICHY TERMALNA VODA
Glede na to, da poleti koža potrebuje dodatno vlaženje je Termalna voda Vichy idealen zaveznik, ki kožo pomirja in krepi. Termalna voda Vichy je bogata z redkimi minerali, kožo osveži in zmanjšuje občutek neudobja in krepi naravni obrambni mehanizem kože ter spodbuja obnavljanje kožnih celic.

V_2

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri