Vichy DERMABLENDT: puder, ki spreminja življenja!

FDT-Fluide-correcteur pack-ferme 005GRAZIA predstavlja tekoči korektivni puder Vichy DERMABLENDT, ki zagotavlja hitro in popolno prekrivanje večjih kožnih sprememb. Odlikuje ga posebna tehnologija visokega prekrivanja in je zato primeren tudi za profesionalen make-up. V mesecu novembru pa poleg nakupa izbranega Vichy pudra prejmete tudi čopič za profesionalen nanos pudra in rezultat ličenja.

Tudi manjše kožne spremembe in nepravilnosti lahko poslabšajo sliko, ki jo imajo drugi o nas in so lahko razlog za čustveno nelagodje v odnosu do drugih ljudi. Rdečica, podočnjaki, neenakomeren ten in druge nepravilnosti, dnevno prizadenejo več kot polovico žensk. V primeru manjših ali večjih kožnih nepravilnosti, kot so angiomi, kuperoza, rdečica, nepravilna pigmentacija, postoperativne kožne spremembe, podočnjaki in akne, se ženske znajdejo tudi v psihični stiski in nekatere izmed navedenih težav dojemajo kot resnično estetsko pomanjkljivost. Poslanstvo Laboratorijev Vichy je s korektivnim pudrom Dermablend izboljšati kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi različnih kožnih nepravilnosti. Korektivni puder Dermablend zato odlikuje ekskluzivna tehnologija ličenja, z visoko močjo prekrivanja in je namenjen ljudem z manjšimi (akne, hiperpigmentacija) in večjimi nepravilnostmi na koži (vitiligo, angiomi, postoperativne lezije).

V primerjavi z običajnimi pudri ima novi Dermablend tekoči korektivni puder izjemno visoko koncentracijo pigmentov (25 %), kar zagotavlja dva do trikrat večje prekrivanje nepravilnosti v primerjavi z običajnimi pudri in jamči učinkovitost, ki jo ima sicer profesionalni make up.

PNG-DERMABLEND - Fond de Teint Fluide Correcteur - 25Formula Dermablend korektivnega pudra je odporna na prekomerno izločanje sebuma, potenje in zagotavlja 16-urno prekrivanje. Mineralni filter SPF 35 zagotavlja zaščito pred sončnimi žarki, saj lahko UV žarki nekatere kožne nepravilnosti povzročijo oziroma še poslabšajo (hiperpigmentacija, akne, rane, rdečica). Lahka tekstura izdelka zagotavlja občutek »gole kože« in 24 urno hidratacijo.
Dermablend korektivni puder je testiran proti alergijam, na občutljivi koži in pod dermatološkim nadzorom ter vsebuje Vichy termalno vodo, ki kožo pomirja in krepi. Izdelek je ne-komedogen, brez vonja in parabenov.

ODKRIJTE SVOJO IDEALNO POLT Z PUDRI ZNAMKE VICHY
Za optimalen rezultat ličenja je pomembno, da je puder prilagojen potrebam kože. Vichy je zato ustvaril linije pudrov, ki odgovarjajo različnim potrebam in starosti kože.
NORMADERM TEINT tekoči puder za mastno kožo, nagnjeno k nepravilnostim, zagotavlja čist, matiran in enakomeren videz z učinkom čiste kože. Kože ne izsuši in poskrbi za enakomerno polt, ne da bi zamašil pore.
TEINT IDEAL linijo sestavljajo štirje izdelki: sijajni tekoči puder za normalno do mešano kožo, kremni puder za suho kožo, kompaktni puder za vse tipe kože in bronzer v prahu. Sijajni tekoči in kremni pudri vsebujejo tehnologijo tekoče svetlobe in zagotavljajo sijočo polt.
LIFTACTIV FLEXITEINT tekoči puder proti gubam predstavlja novo generacijo pudrov z učinkom liftinga za sijočo kožo. Gube se v trenutku vidno napnejo, polt pa je enakomerna in sveža.

MAKE UP ČOPIČ ZA PROFESIONALNI NANOS PUDRA
Ob nakupu izbranega Vichy pudra vam za profesionalni nanos in rezultat ličenja Vichy podarja make-up čopič. Akcija je na voljo v izbranih Vichy lekarnah in velja do izteka zalog.

1

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si