VICHY: nov korektivni puder Dermablend 3D Correction

DERMABLEND_FDT-3D Correction_35_2_OKVčasih je bilo za doseganje popolne polti treba uporabiti več plasti kozmetičnih izdelkov, vendar ima koža, ki je nagnjena k nepravilnostim, zaradi večplastnega nanosa pudra pogosto nenaraven videz, ki spominja na ‘masko’.

Novi korektivni puder Dermablend 3D Correction obljublja preoblikovanje 3D nepravilnosti v 2D – v samo eni plasti.

Kako je to mogoče?

Dermablend 3D Correction vsebuje visoko koncentracijo pigmentov, zato je za vidni učinek dovolj le en nanos, ki navlaži, matira in korigira videz kože za 16 ur. Koža, ki je nagnjena k aknam, postane gladka, polt se izravna in obraz postane ‘pripravljen na soočenje s svetom’.

Vse do danes je bilo za doseganje popolne polti treba nanesti več plasti kozmetičnih izdelkov (podlago, korektor, puder …). Čeprav kombinacija različnih izdelkov omogoča enakomerno polt, nepravilnosti v obliki izboklin, vdolbin in brazgotin ostanejo vidne, obraz pa dobi nenaraven videz. Letos Vichy Dermablend daje poudarek na korekcijo vidnih nepravilnosti na koži in je razvil korektivni puder za mastno kožo, nagnjeno k aknam Dermablend [3D CORRECTION]. Zahvaljujoč revolucionarni in inovativni teksturi Alliagel™ korektivni puder omogoča, da koža svobodno diha, medtem ko aktivni sestavini salicilna kislina in Eperuline delujeta na nepravilnosti in preprečujeta rdečico.

2

 

NIKA_VEGER

Priznana lepotna strokovnjakinja in vizažistka Nika Veger novi puder Vichy Dermablend 3D Correction priporoča kot »must« izdelek za nečisto kožo:

»Če je vaša koža nečista ali posuta z nepravilnostmi, potem verjamem, da se vrtite v začaranem krogu. Nepravilnosti želite prekriti s pudrom, ta pa običajno draži kožo in maši pore, zato je ponoven izbruh nečistoč neizogiben. Ta krog lahko prekinete z uporabo novega pudra Vichy Dermablend 3D Correction, ki je hipoalergen in nekomedogen, kar pomeni, da kože ne draži in se ne useda v pore. Odličen je tudi zato, ker kljub močnemu in dolgo obstojnemu prekrivanju pusti, da koža diha, deluje lahkotno in ne da videza maske. Le tanko tančico, kot bi kožo prekrili s čudovitim, enakomerno obarvanim in mat šifonom

 

Osvobojena običajnih številnih plasti, ki so jo dušile, je koža poenotena in brez težkega občutka.

Kako doseči brezhibno in naravno polt, kako pravilno uporabljati ličila in druge nasvete, mnenja strokovnjakov in video posnetke lahko najdete na www.vichy.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si