Vichy za dolgotrajno nego občutljive kože obraza

Lepotne navdušenke, pozor! Vichy ima rešitev za našo kožo, ki je še posebej občutljiva in izsušena v mrzlih zimskih dneh!

Pomanjkanje vlage v okolju, ki ga povzročijo suha klima, pretirano ogrevanje in nizke temperature, pospeši izhlapevanje vode iz kože in tako neposredno prispeva k njenemu dodatnemu izsuševanju. Koža takrat potrebuje celovito hranilno delovanje: takojšnjo pomiritev in dolgotrajno obnovitev. Laboratoriji Vichy so zato razvili linijo izdelkov Nutrilogie za nego občutljive suhe in zelo suhe kože obraza.

S suho kožo imamo najpogosteje težave v zimskih mesecih, nekateri pa imajo suho kožo skozi vse leto. Suhi koži primanjkuje medceličnih LIPIDOV, saj jih koža ne tvori v zadostni količini. Posledice so zategovanje kože, luščenje, rdečina, občutljivost in prepustnost kože ter pomanjkanje vode. Površina je groba in hrapava, koža izgubi sijaj. Ne samo da moramo suhi koži povrniti lipide, moramo jo tudi spodbuditi, da jih začne sama ponovno tvoriti. Rešitev znamke Vichy za suho kožo je linija NUTRILOGIE, intenzivna hranilna nega s patentirano aktivno sestavino SPHINGO-LIPID® in tehnologijo oleosomov kot osnovo njene nemastne teksture, ki se izjemno hitro vpije. Patentirana hranilna aktivna sestavina Sphingo-lipid®, ki jo vsebujejo vse nege Nutrilogie, je rezultat 10-letnih raziskav. Ta hranilna sestavina omogoča, da vaša koža ustvarja lastne lipide, in ji pomaga pri obnovitvi hidrolipidnega filma, ki preprečuje nadaljnjo izgubo vode.

NUTRILOGIE 1
Topljiva in nemastna tekstura nege Nutrilogie 1 za suho kožo se izjemno hitro vpije, obenem pa ves dan nudi občutek ugodja, saj je obogatena z esencialnimi maščobnimi kislinami in rastlinskimi olji. Suha koža je ob nanosu nege takoj pomirjena. Suhost in neprijetna napetost se ublažita, občutek ugodja in prožnosti pa traja 24 ur. Suhi koži se polagoma vrne kakovost normalne kože.

1

 

NUTRILOGIE 2
Za takojšnjo pomiritev in dolgotrajno obnovitev suhe in zelo suhe kože obraza.
Obogatena je s termalno vodo Vichy, ki pomirja, krepi in obnavlja kožo s 15 blagodejnimi minerali. Nudi 24-urno vlaženje za občutek ugodja, ki traja ves dan, in popolnoma upošteva potrebe kože. Bogata, topljiva in nemastna formula Nutrilogie 2 je obogatena z rastlinskimi olji, karitejevim maslom in čebeljim voskom, da suhi in zelo suhi koži daje optimalno količino hranilnih snovi in izjemen občutek ugodja brez mastnega učinka, ki traja ves dan.

2

Linija izdelkov Nutrilogie vsebuje formule s koncentriranimi vlažilnimi in hranilnimi snovmi: rastlinskimi olji, karitejevim maslom in čebeljim voskom, ki so namenjeni suhi in zelo suhi občutljivi koži. Vichyjevi strokovnjaki so koncentrat združili z aktivno sestavino Sphingo-lipide. Ta superhranilna sestavina pomaga koži pri ustvarjanju lastnih lipidov in pri obnovitvi hidrolipidnega filma, ki preprečuje nadaljnjo izgubo vode. Koža je obnovljena od znotraj že po prvem nanosu, na dotik pa je polnejša in mehkejša brez mastnega učinka.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si