Vichyjevi koraki do popolne kože

Lepa koža se začne pri osnovni vsakodnevni negi, čiščenju in vlaženju kože. Vichy s kombinacijo izdelkov Purete Thermal in Aqualia Thermal zagotavlja nežno in učinkovito dnevno nego, primerno tudi za občutljivo kožo.

VICHY ZA POPOLNO ČIŠČENJE IN VLAŽENJE

Vichy za dosego vsakodnevno lepo kože prisega na globinsko čiščenje in vlaženje. Za nežno čiščenje priporoča micelarno raztopino Vichy Purete Thermale 3 v 1, ki z enim samim potegom ulovi vse nečistoče in popolnoma odstrani ličila. Gre za čudežno ‘čistilno vodo’, ki namesto mila vsebuje micelarne molekule oziroma micelije, ki nase vežejo in praktično posrkajo vso umazanijo na koži. Hipoalergena formula brez parabenov je obogatena s termalno vodo Vichy in posebej primerna za občutljivo kožo. Dodatna prednost micelarne raztopine je, da je ni potrebno izpirati z vodo, ki je lahko do kože agresivna, koža pa ostane v ravnovesju in pripravljena na nadaljnjo nego.

Vichy_1

Za čiščenje predela okrog oči brez izpiranja uporabite odstranjevalec ličil 3 v 1, ki združuje čistilno mleko, tonik za pomiritev občutljive kože obraza in gel za odstranjevanje ličil z obraza in predela okrog oči. Ko je koža dobro očiščena, ji privoščite globinsko in dolgotrajno vlažilno nego s kremo Vichy Aqualia Thermal.

Vichy_2

Ta z dinamičnim vlaženjem enakomerno porazdeli vodo po vseh območjih kože obraza, linije zaradi izsušenosti kože bodo izginile in polt bo videti v trenutku bolj sveža in sijoča. Skupaj z Vichy Aqualia Thermal blazamom za področje okrog oči predstavljata idealen dinamični par za svež videz v vsakem trenutku.

Vichy_3

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si