Victoria Beckham drzna kot še nikoli!

810_840_472

Uspešna modna oblikovalka in modna ikona Victoria Beckham krasi naslovnico oktobrske številke britanske modne biblije – revije Vogue. Objektiv fotografa Lachlana Baileyja je zapeljevala v drznih pozah in stajlingih, ki puščajo prosto pot domišljiji. Še bolj kot fotografije, ki predstavljajo Vickyino romantično in nežno plat, pa je zanimivo priloženo pismo z naslovom Da bi vedela, ki ga je Victoria poslala kar sama sebi. V njem govori o trenutku, ko se je zaljubila v svojega moža, in si daje nasvete, ki bi jih želela prejeti pri 16-ih letih.

“Nauči se veliko o nogometu. In ja, ljubezen na prvi pogled se zgodi. Zgodilo se bo na loungeu Machester Uniteda – najbrž boš malo opita, zato bodo detajli v megli. Dokler nogometaši stojijo za šankom in pijejo s svojimi kolegi, boš zagledala Davida, kako stoji ob strani s svojimi starši. (On takrat niti ne bo v prvi postavi – ti si tista, ki je zvezda.) In ima tako tako ljubek nasmeh. Vprašal te bo za številko. On ima še vedno tisto vstopnico za tekmo, na katero si zapisala številko.”

810-1_840_472

Victoria je v pismu spregovorila tudi o dvomih vase, s katerimi se je soočala pri 20-ih. Kot današnja uspešna ženska svoji mladi verziji pojasnjuje, da razume dvome, saj ni niti najlepša niti najbolj vitka niti najboljša plesalka v Laine Theatre Art kolidžu.

“Dobro se boš zabavala s svojimi oblačili. Nikoli ne boš pomislila, da si videti smešno. Na podelitve nagrad boš prišla kot drag queen. A ko te sedaj gledam, se smejim. Všeč mi je dejstvo, da se upaš izraziti,” je zapisala Victoria, celotno pismo pa boste lahko prebrale v britanskem Vogueu, ki izide 8. septembra.

810-2_840_472

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si