Victoria in David Beckham obujata spomine na poroko!

Zvezdniški par Victoria in David Beckham sta dokaz, da gresta moda in šport z roko v roki! Danes modna oblikovalka in ustanoviteljica svoje blagovne znamke, nekoč pa del kultne skupine Spice Girls, ki so v 90. letih obnorele svetovno glasbeno sceno.  Davida pa verjetno ne potrebujemo posebej predstavljati – kralj nogometa, za katerim so nekoč norele vse najstnice, danes pa lastnik ameriškega nogometnega kluba Inter Miami CF. Včeraj je minilo že 25 let odkar sta dahnila usodni da in svojo ljubezen zapečatila s poroko.

Ob tej priložnosti je par poustvaril fotografije s poroke in svoje Instagram sledilce presenetil z vijoličnim videzom. K objavi sta zapisala »Poglejte, kaj sva našla…« in delila spomine na poroko. Težko je reči, ali gre za izvirni obleki ali ne, vendar sta drzna vijolična obleka s cvetličnimi poudarki videti popolnoma enako kot tisto, kar sta nosila pred 25 leti.

Na novi fotografiji se parček razlega na prestolu – kar je bilo za kraljico mode in kralja športa, ki praznujeta 25 let zakona, tudi pričakovano. Da bi posodobila videz za leto 2024, je Victoria nosila srebrne petke, ki se ji ovijajo okoli nog, dolge rjave lase pa je imela spuščene. Leta 1999 so bili njeni lasje postriženi na kratko, kar je veliko bolj razkrilo cvetlične podrobnosti na obleki. David pa ima na letošnji fotografiji veliko več tetovaž – in veliko manj poudarjenih las, sicer pa je njegov stajling precej podoben. Obleko je dopolnil z ujemajočimi se vijoličnimi čevlji in naklonjenim pogledom svoji ženi.

Za fotografijo sta pozirala, držoč se za roke, in resnično je manjkal le 25-letni Brooklyn Peltz Beckham, najstarejši sin para, ki je bil prav tako prisoten na poroki. Nosil je svojo vijoličasto obleko z ujemajočim se kavbojskim klobukom. Par, ki je tudi starš 21-letnega Romea Beckhama, 19-letnega Cruza Beckhama in 12-letne Harper Beckham, se je poročil štiri mesece po rojstvu Brooklyna, za sam obred pa je Victoria nosila čudovito obleko v barvi šampanjca, ki jo je izdelala ena in edina – Vera Wang.

GRAZIA z njima slavi ljubezen in jima kliče: Naj traja!

Fotografije: Instagram @victoriabeckham

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si